ahojte prosim chcem kupit kavovar poradte nejaky co robi dobre kavy ,aj capucino,nie nejaky drahy cca 100€, viem ze drahsie su kvalitnejsie, no....Mali sme doma dolce gusto krups ale nezdala sa mi nejaka dobra kava ako obycajne ked si urobim dakujem
ja by som kapsulovy vobec neodporucala, stale je to z kapsuly cize stale rovnaka kava aj ked su rozne kapsule nie kazdemu chitia. A ten nahriaty plastovy obal - kapsula no neviem. Svokra ma dolce gusto a po par navstevach teda uz dakujem nie je to zaujimave. My mame klasicke presso a mozem donho dat hoci aku samozrejme pomletu kavu a tie si vyberam. Takze ja urcite nekapsulovy.
My mame nesspreso a ja som v tom nevidela ziadnu gloriu kym som nezacala pit z nej kavu teraz sa musim krotit aby som si nerobila aj 3-4x za den kavu, nekupujem origos kapsule od nescafe ale miestni vyrobcovia sa uz naucili tobit kapsule a predavaju lacnejsie a nasla som uz dve znacky ktore mi nesmierne chutia a stoja asi tak polovici toho co tie original - original nespreso stoja /teda naposledy ked som pozerala/ 10 kapsul okolo 4€ a ja kupujem 10 za 2,95 a naposledy som nasla 20za 3,95€
kapucko z kapsulovych je zo suseneho mlieka 😝 , jedine ze si urobis zvlast penu.
Jedina chutna kava je z nich nespresso.
A ano bud horuca voda ide cez hlinik alebo plast 😝
Ked kupis kapslovy, o chvilu preplatis na kave tolko,zeby si mala aj automata za 500E. Dobry delonghi mas od cca 350E. Tolko prerobis za rok na kave z kapsul.
Pri troch kavach denne das za kapsule cca 500E, to mas 8kg kavy, kilo kvalitnej naozaj kvalitnej kupis za 20,ale take Segafredo aj za 10E. Takze nech 200E a uz mas 300E + 100E cena kapsl.kavovaru=400E na automat.
Automat potrebuje viac starostlivosti,ale zasa dlhsie vydrzi a kavu mas stlaenim jedneho tlacitka. A ku kapslovemu este potrebujes penic mlieka,lebo ta pena z kapsul je hrozna.
@natalka13 no jo ale ja somnikdy kavickarka nebola - pila som len nescafe instantnu inaksie mi vsetky tie prekvapkavane kavy alebo preso kavy doslova nechutia. A teraz si robim tieto - bez nejakeho napeneneho mlieka alebo slahacky len zohrejem mlieko a do toho dolejem kavu z nespresso a mne tak chuti ze sa mi uz teraz zbiehaju sliny😄😄😄
My sme od syna dostali tiež dolce gusto a kávička z neho nám veľmi chutí. 100 ľudí 100 chutí 🙂
baby kapsulove si nekupujte, nie je to moc kvalitna kava a toho plastoveho odpadu z toho zbytocne :/ najlepsia je cerstvo namleta kava
@okulka_db Súhlasím, za mňa už len jedine jura kávovar, automatický, sám ti pomelie čerstvú kávu....Nič nevonia krajšie ako naozaj čerstvá káva ráno
Philips Saeco XS
@prasiatko30 a kde si ich kupila zie lacnejsie ? Pls
@ivankamrva uz nekupujeme - kavovar som odstavila, nepacilo sa mi kolko odpadu zbytocneho sa pri tychto kapsulovych vytvara . Presli sme na taliansky kavovar - ten co sa do neho dava mleta kava - odpad na tyzden je asi desatina z toho co sme vytvarali pri kapsulach mozno aj menej. Nikdy viac kapsulovy kavovar
my sme mali aj dolce gusto aj bosch, ak mam porovnat gusto je lepsi, bosch robil kavu nenormalne dlho a nic moc, ak si vies urobit lepsiu sama, tak by som zbytocne neinvestovala do kavovarov, vyskusala si vsetky kapsule do gusta? maju milion kav a pri roznych kombinaciach mnozstva vody, sme si vzdy nasli to, co sme potrebovali, aj teraz mam plnu skrinu kapsul, nuz a ked chces kvalitu hop do kaviarne, tam mame stroj za 4000€ a ten robi kavicku 😀