Poraďte kamennú predajňu plaviek v Bratislave

lilitela
7. júl 2012

Ahojte, neviete prosim poradit predajnu plaviek, celych no hlavne dvojdielnych, so sirokym vyberom, v BA a okoli? Plavky sa zvycajne predavaju podla konf. velkosti, napr. 38,40,42...atd. No a mna zaujimaju take, ktore sa predavaju ako podprsky, cize s prihliadnutim na velkost kosicka, napr. 80C a pod. Kosicek sa mi zväcsil o 2 cisla, takze skusat tie 38, ci mi nahodou nesadne kosicek, je pre mna zabity cas. Prosim poradte, ak viete. Na webe som nieco nasla, ale ja hladam kamennu predajnu. Vdaka

dada1212
7. júl 2012

@lilitela v akej cenovej hladine hladáš? teraz som si všimla že práve väčšina plaviek sa všade predáva zvlášť vrch a zvlášť spodok. komplety sa predávali skôr v minulosti, teraz už menej, takže problém by nemal byť, tobôž v BA.
nie som z BA, takže ti poviem len také čo sú všade, napríklad Bepon, Triumph, H&M, Tesco a mohla by som tak pokračovať.

lilitela
autor
8. júl 2012

@dada1212 no na cene mi nezalezi ale je pravda ze vrchna cast mi staci. V tescu som bola pozriet ked som robila nakup a tam mali prave take ze 38, 40 a pod., no a take mam doma 3 este spred tehotenstva. Takze fakt potrebujem kupit 75e. A vbepone a triumphe predavaju aj plavky?

dada1212
8. júl 2012

@lilitela v bepone a triumphe predávajú cez leto. a v podstate skoro vo všetkých predajniach so spodnou bielizňou majú cez leto aj plavky a vo väčšine aj zvlášť. takže skús pobehať aj také obchody, tam by ti hádam vedeli poradiť aj predavačky so správnou veľkosťou 🙂

lilitela
autor
8. júl 2012

@dada1212 dakujem ti

bada04
26. feb 2014

ja nakupujem v calzedonia, majú tiež veľkú sieť predajní po BA ale moja veľkosť sa vždy rýchlo vypredá :/ alebo potom poznám jeden e-shop ale tam majú skôr značkové plavky (čiže troška drahšie) http://www.dessue.com/sk/damske/plavky/ a majú aj predajňu kde si ich môžeš kľudne vyskúšať ;)