Ahojte, neviete prosim poradit predajnu plaviek, celych no hlavne dvojdielnych, so sirokym vyberom, v BA a okoli? Plavky sa zvycajne predavaju podla konf. velkosti, napr. 38,40,42...atd. No a mna zaujimaju take, ktore sa predavaju ako podprsky, cize s prihliadnutim na velkost kosicka, napr. 80C a pod. Kosicek sa mi zväcsil o 2 cisla, takze skusat tie 38, ci mi nahodou nesadne kosicek, je pre mna zabity cas. Prosim poradte, ak viete. Na webe som nieco nasla, ale ja hladam kamennu predajnu. Vdaka
@dada1212 no na cene mi nezalezi ale je pravda ze vrchna cast mi staci. V tescu som bola pozriet ked som robila nakup a tam mali prave take ze 38, 40 a pod., no a take mam doma 3 este spred tehotenstva. Takze fakt potrebujem kupit 75e. A vbepone a triumphe predavaju aj plavky?
ja nakupujem v calzedonia, majú tiež veľkú sieť predajní po BA ale moja veľkosť sa vždy rýchlo vypredá :/ alebo potom poznám jeden e-shop ale tam majú skôr značkové plavky (čiže troška drahšie) http://www.dessue.com/sk/damske/plavky/ a majú aj predajňu kde si ich môžeš kľudne vyskúšať ;)
@lilitela v akej cenovej hladine hladáš? teraz som si všimla že práve väčšina plaviek sa všade predáva zvlášť vrch a zvlášť spodok. komplety sa predávali skôr v minulosti, teraz už menej, takže problém by nemal byť, tobôž v BA.
nie som z BA, takže ti poviem len také čo sú všade, napríklad Bepon, Triumph, H&M, Tesco a mohla by som tak pokračovať.