Ahojte,
potrebovala by som prosím poradiť nejaké fajn jednodielne plavky. Som rok po treťom pôrode, už som síce späť na pôvodnej váhe, ale bruško mi trochu ostalo, aj boky a jednoducho by som sa cítila lepšie v jednodielnych, keďže postavu nemám ideálnu. Keď som si pred asi 2 rokmi skúšala jednodielne, všetky mi boli veľkosťou dobré, len na prsiach malé. Po pôrodoch mi zostali košíky E-F. Nechcem jednodielne na spôsob "jednej handry", trošku nech majú hore náznak košíkov, aby pevne držali prsia, bez nejakých mega výstrihov či výkrojov. Veľkosť nosím tak 40tku - 175 cm, 66 kg. Ak by ste vedeli poradiť, bola by som Vám veeeľmi vďačná, lebo nemám veľmi možnosť chodiť po obchodoch a skúšať, hoci viem, že to by bolo úplne najlepšie.
Ďakujem!!!!
za mňa jednoznačne plavky z bonprixu - mam košíky G, kupujem si tam tankini - su pohodlnejšie ako celé plavky, majú dobrý výber aj cena fajn a môžeš si objednať viac veľkostí strihov a potom v pohode vrátiť ak nesadnú
Pozri na zalando plavky značky marks and spencer,majú aj väčšie košíčky,veľkosti sedia,mám od tej značky veci,doprava aj vrátenie bezplatne
Astratex,čo nesadne vrátiš