Poraďte jednodielne plavky

25. apr 2022

Ahojte,

potrebovala by som prosím poradiť nejaké fajn jednodielne plavky. Som rok po treťom pôrode, už som síce späť na pôvodnej váhe, ale bruško mi trochu ostalo, aj boky a jednoducho by som sa cítila lepšie v jednodielnych, keďže postavu nemám ideálnu. Keď som si pred asi 2 rokmi skúšala jednodielne, všetky mi boli veľkosťou dobré, len na prsiach malé. Po pôrodoch mi zostali košíky E-F. Nechcem jednodielne na spôsob "jednej handry", trošku nech majú hore náznak košíkov, aby pevne držali prsia, bez nejakých mega výstrihov či výkrojov. Veľkosť nosím tak 40tku - 175 cm, 66 kg. Ak by ste vedeli poradiť, bola by som Vám veeeľmi vďačná, lebo nemám veľmi možnosť chodiť po obchodoch a skúšať, hoci viem, že to by bolo úplne najlepšie.

Ďakujem!!!!

monillia
25. apr 2022

Astratex,čo nesadne vrátiš

janulla1
25. apr 2022

za mňa jednoznačne plavky z bonprixu - mam košíky G, kupujem si tam tankini - su pohodlnejšie ako celé plavky, majú dobrý výber aj cena fajn a môžeš si objednať viac veľkostí strihov a potom v pohode vrátiť ak nesadnú

gondyo
25. apr 2022

Pozri na zalando plavky značky marks and spencer,majú aj väčšie košíčky,veľkosti sedia,mám od tej značky veci,doprava aj vrátenie bezplatne

autor
25. apr 2022

@monillia
@janulla1
@gondyo super, dakujem vam 🙂