Poraďte hry, súťaže pre deti na chatu

ddanuskaa
26. okt 2018

Ahojte, ideme partia kamošov na chatu, samozrejme aj s našími deťúrencami. Chcem vymyslieť nejaký program pre deti - hladanie pokladu, hry, suťaže..máte s tým nejaké skúsenosti? Nejaké overené, oblubené hry? Bude tam cca 10 deti vo veku od 2r- 10r. Vdaka.

nmhc
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinaa64
26. okt 2018

Skok cez svihadlo,naucit ich skakat gumu,ci kihuta alebo kralu kralu daj vojacka..nepoznas ziadne hry kt.si hrala ako dieta?nahanacky chovavacky sochy...beh po vyhradenej trati. So stanovistami kde bidi musoet splnit ulohy napr.vedomostne (samozrejme vsetko primerane k veku)futbal.loptove hry..napr.:kohut(poznas?)

sarahj
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ddanuskaa
autor
26. okt 2018

@tinaa64 jasne, ze sme sa hravali...cele dni sme boli vonku...viac hlav, viac rozumu...kohuta nepoznam, alebo si nespominam.

tinaa64
27. okt 2018

@ddanuskaa kohuta hraju traja..jeden je v strede a ti dvaja si prehadzuju loptu nad toho co je v strede..a ten co je v strede sa snazi chytit loptu...a ak jy chyti do stredu ide dalsi..a tak sa to strieda..neviem ci som to vysvetlila dobre...no ine hry ma uz nenapadaju..moja 6.r.sesterka ma super knihu o hrach...asi 100 hier ale neviem si spomenut ko sa vola..skusim pogooglit

tinaa64
27. okt 2018

@ddanuskaa pomylila som sa..nieje tam az tolko hier..ale nasla som jednu..vola sa velka kniha hier..stoji do 8 eur...

andrejka1974
27. okt 2018

spolocenske hry aj v nutri clovece, hrady a zamky, pexeso a vonku prekazkovy beh ,hod loptou hadzanie lietajuceho taniera, skakanie na jednej nohe triafanie lopty na ciel