Ahojte baby poradte prosim vas hrnce kde sa nic nespali a netreba moc oleja. Kde take kupim za normalnu cenu 😊 nemusia byt znackove len nech su take a cosi vydrzia a nezhrdzaveju.
A este vysavac trochu tichsi co nevyri prach a dobry aj na parkety aj na koberce 😊 vdaka moc ❤️
Ja mam delimano....a vyhovuju my
@dopepalacinka a vysavac roowenta
Tiez som za tefal ako odporuca senticka. Nic lepsie som nemala. Nasi si v rovnakom case kupili delimano - na zaciatku rovnaka spokojnost. Teraz, po roku- delimano povrch uz zniceny a moje tefalky stale drzia. Nic sa nepripali, neusadi.
Mala som tefal hrnce ale neboli na indukciu a tak som ich darovala ďalej a sú stále spokojni s nimi a hrnce majú 8 rokov. Ja som teraz spokojná s delimano, keď potrebujem môžem v nich dať aj do truby. Vysávač jednoznačne elektrolux, prvý vydrzal 8 rokov, aj to sa podaril manželovi opraviť len z neho stratil sroby 😂. Tichucky pri vysavani nosa v noci a trvácny keďže ja vysavam aj 3x denne po našich 3 deťoch. Sestra keď k nám pride hovorí: "Daj povysavam, ved s tým vysávačom radosť vysavat." 😂 Medzitým sme skúsili aj iné, ale hneď som ich vratila.
Hrnce Berghoff a vysávač Rowenta Silence Fors.Su to síce drahšie výrobky ale nekupuješ to na rok ani na dva.Hrnce mám tretí rok ako nové a nikdy sa nič nepripalilo a vysávač je super tiež mám ten z prvých tipov čiže min 4 roky a spokojnosť velka,Predtým hrnce Teffal a tiež spokojnost
Baby nemate tie delimana aj vy znicene po roku?
Ja by som hned tie tefalky vzala ale nepaci sa mi ze nemaju uchytove uska ale nasadzajucu rucku 😕
Hrnce jednoznačne tefal ingenio, sú čiernej farby s odnímateľnou rúčkou, odporúčam všetkými desiatimi, tam nič nepripalis ani keby si sa snažila 😀😉 https://www.mall.sk/sady-riadu/tefal-ingenio-ex...