Poraďte hrnce a vysaváč, prosím

janhe
26. júl 2018

Ahojte baby poradte prosim vas hrnce kde sa nic nespali a netreba moc oleja. Kde take kupim za normalnu cenu 😊 nemusia byt znackove len nech su take a cosi vydrzia a nezhrdzaveju.
A este vysavac trochu tichsi co nevyri prach a dobry aj na parkety aj na koberce 😊 vdaka moc ❤️

senticka
26. júl 2018

Hrnce jednoznačne tefal ingenio, sú čiernej farby s odnímateľnou rúčkou, odporúčam všetkými desiatimi, tam nič nepripalis ani keby si sa snažila 😀😉 https://www.mall.sk/sady-riadu/tefal-ingenio-ex...

dopepalacinka
26. júl 2018

Ja mam delimano....a vyhovuju my

dopepalacinka
26. júl 2018

@dopepalacinka a vysavac roowenta

janula12345
26. júl 2018

Tiez som za tefal ako odporuca senticka. Nic lepsie som nemala. Nasi si v rovnakom case kupili delimano - na zaciatku rovnaka spokojnost. Teraz, po roku- delimano povrch uz zniceny a moje tefalky stale drzia. Nic sa nepripali, neusadi.

babi81
26. júl 2018

@janhe vysavac urcite dyson nemenila by som, mame ho uz vyse 2rokov a nikdy nesklamal

lenkatt2
26. júl 2018

Mala som tefal hrnce ale neboli na indukciu a tak som ich darovala ďalej a sú stále spokojni s nimi a hrnce majú 8 rokov. Ja som teraz spokojná s delimano, keď potrebujem môžem v nich dať aj do truby. Vysávač jednoznačne elektrolux, prvý vydrzal 8 rokov, aj to sa podaril manželovi opraviť len z neho stratil sroby 😂. Tichucky pri vysavani nosa v noci a trvácny keďže ja vysavam aj 3x denne po našich 3 deťoch. Sestra keď k nám pride hovorí: "Daj povysavam, ved s tým vysávačom radosť vysavat." 😂 Medzitým sme skúsili aj iné, ale hneď som ich vratila.

lala123
27. júl 2018

Hrnce Berghoff a vysávač Rowenta Silence Fors.Su to síce drahšie výrobky ale nekupuješ to na rok ani na dva.Hrnce mám tretí rok ako nové a nikdy sa nič nepripalilo a vysávač je super tiež mám ten z prvých tipov čiže min 4 roky a spokojnosť velka,Predtým hrnce Teffal a tiež spokojnost

janhe
autor
27. júl 2018

Baby nemate tie delimana aj vy znicene po roku?
Ja by som hned tie tefalky vzala ale nepaci sa mi ze nemaju uchytove uska ale nasadzajucu rucku 😕