Potrebujem si poistit domacnost + uvazujem nad poistkou- nieco pre dieta + nad rizikovym zivotnym poisteni, hladam touto cestou cloveka kto mi dobre a seriozne poradi atd., hladam niekoho kto mi poskytne info o viacerych spolocnostiach a nebude ma lakat len a len na jednu, rada by som si vybrala z viacero ponuk, dakujem...
som z BA
ja len tak na okraj, si si ista poistkou pre dieta? Lebo to je trosku "blbost", ked sa nad tym zamyslis uplne jednoducho, co ti taka poistka moze dat? Co ma byt dovodom a zamerom tejto poistky?
- smrt. no comment, peniaze ti budu na dve veci
- lahky uraz, zlomeniny. Tych par supiek co od nich dostanes aj tak bohato preplatis
- trvale nasledky urazu, choroba. Ano, o tomto sa da disutovat. rozoberiem nizsie
- zodpovednost za skodu. nezmysel, zase v 99% len preplatis
- sporenie. sporenie v poistovni je vyhodne akurat pre nich
Co ma zmysel poistit u dietata? To najdolezitejsie a jedine - rodica, zivitela. Lebo ked sa nedajboh stane aj ten uraz/choroba s trvalymi nasledkami, bude to aj tak na tom rodicovi. Takze toho treba zabetonovat (strata prijmu, smrt, uraz, dlhodoba pn a vsetky mozne eventuality). Co chces vrazit do poistky pre dieta radsej rozdel a vraz do seba/manzela (neviem kto je primarny zivitel) + sporenie pomimo poistovnu.
To je vsak samozrejme moj nazor, nemyslim to zle, len som sa on chcela podelit a tebe samozrejme zelam, aby si sa zariadila ako je to dobre tebe 🙂
@viera27 no ja si myslim ze minimálne vážny úraz a chorobu u dietata treba poistiť sak taký úraz a choroba dietata vedia zruinovať celu rodinu, minimálne jeden z rodičov pride o dlhodobý príjem, to si treba uvedomiť. Takze ano aj dieta poistiť ale hlavne tie vážne veci, nie drobne úrazy.
@katulienkax no vsak to som aj presne napisala,treba zivitela poistit a zabetonovat proti strate prijmu 😉. Rodic si v niektorych poistovniach moze pripoistit pre taketo pripady tzv. osetrovne,pripadne poistit dieta a rodica na jednej poistke 😉.
@denca12345 zdravím, ja pracujem v tejto sfére. Síce nie som z BA, ale
z okresu NR avšak nemám problém za vami prísť osobne ak ešte máte záujem 🙂
Spolupracujem s viacerými spoločnosťami a pre klienta sa snažím nájsť to najlepšie riešenie preňho... Avšak napíšem na rovinu, pre dieťa sa poistka veľmi neoplatí a už vôbec nie sporiť v rámci poistky. Keď tak poistiť len trvalé následky a denné odškodné.
V prvom rade zabezpečiť seba. Príklad stane sa niečo vám aby ste mali zabezpečený príjem 😉
denca12345 Mam znamu, ktora je super v tom. Mozem odporucit, ak by si chcela.
Tebe takýto nevolajú každý týždeň ako mne? U nás dokonca chodia v lete aj po meste v oblekoch a zastavujú ľudí. Ale takého agenta čo by neloboval len za jednu poisťovňu asi nenájdeš :/ Asi si ich budeš musieť obehať viac a rozhodnúť sa sama