Poraďte eshop s obývačkovými stenami

andrea_269
17. jún 2015
Používateľ andrea_269 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od andrea_269.

Ahojte, viete mi odporučiť nejaké dobré internetové obchody na obývačkové steny s ktorými máte skúsenosť? Skôr niečo moderné... jednoduché, nie príliš veľa skriniek 🙂

raszuz
17. jún 2015

@andrea_269 vraj tu su ok, my sme odtial brali stol a stolicky do kychyne, celkom v poho. Obyvacku sme objednavali inde, lebo chyba tohto obchodu je, ze nabytok nie je nikde mozno vidiet nazivo a do toho sme nechceli ist ... http://www.mt-nabytok.sk/

medvedjozo
22. jún 2015
Používateľ medvedjozo je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od medvedjozo.

Ahoj ... ja som objednával konkretne tuto: drevona.sk/obyvacie-steny/obyvacia-zostava-rea-rebecca-2/ ... dobra skusenost

andrea_269
autor
22. jún 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od andrea_269.

@raszuz celkom v poho znamená spokojnosť? kupovali by ste znova? to je skutočne škoda, že sa nedá vidieť, ale ja si teda v nábytkárstvach u nás nejak neviem vybrať :/ a na internete je o dosť lepší výber... @madvedjozo vyzerá skutočne dobre... je aj kvalitná? nebol problém s prepravou, celkom sa bojím, že sa niekde cestou oplieska a zničí sa :/

andrea_269
autor
22. jún 2015

@raszuz celkom v poho znamená spokojnosť? kupovali by ste znova? to je skutočne škoda, že sa nedá vidieť, ale ja si teda v nábytkárstvach u nás nejak neviem vybrať :/ a na internete je o dosť lepší výber... @medvedjozo vyzerá skutočne dobre... je aj kvalitná? nebol problém s prepravou, celkom sa bojím, že sa niekde cestou oplieska a zničí sa :/