Poraďte eliptický trenažér

misel248
17. okt 2017

Ahojte, prosím vás poraďte mi pri kúpe tohto stroja,ostali mi kilá po synovi a rada by som zhodila ale aj celkovo spevnila telo,neviem sa rozhodnúť aký typ,prip. Značku kúpiť, ďakujem za radu

nelinka2009
17. okt 2017

Drzim palce... U nas bolo uplne jedno ktory, aj tak nakoniec sluzil ako vesiak na hansdry 😁😂😁😂 pri malom sa nabehas dost, odidu same...

deti95060810
18. okt 2017

@nelinka2009 ....😀

deti95060810
18. okt 2017

@misel248 ak máš možnosť tak radšej vybehni si von zabehať - na čerstvý vzduch....Je to lacnejšie a žiadny krám ti nezavadzia v dome resp. byte.

liz_lemon
18. okt 2017

@nelinka2009 to je len mytus, ze pohyb pri detoch je dostacujuci :D potom sa mnohe divia, ze nechudnu

nelinka2009
18. okt 2017

@liz_lemon tak na kazdeho plati nieco ine. Mbe napr trenazer nepomohil nic, a po dcere mi ostalo 8 kg, ktorych som sa nezbavila az do dalsieho tehu. Teraz po malom som schudla na vahu este z puberty... Muz ma podielal najest sa 😁😂 fakt som nic nerobila, nemam cas. Max som prestala pit sladene vidy a obmedzila pecivo.

alice.jant
18. okt 2017

@misel248 dôležitý údaj je koľko ti váži zavazove koleso; čím ťažšie tym lepsie (tym plynulejší pohyb)
Ja mam uz taky serioznejsi model s napájaním do elektrickej siete, s kolesom vpredu, 16kg zavazove koleso, vyšiel na 450€ v akcii.
Urcite lepsie ako bicykel ci stepper; uz len kvoli klbom, plus hybes cele telo; ale samozrejme potrebná je celková úprava stravy a životného štýlu. Urcite nic tréningom na takomto trenažéri nepokazis; ale iba samé o sebe to nestačí.
Ja som si ho kupila lebo pri malej som nemala ako ist do fitka tak kym spala som makala; za 5 mesiacov som schudla 21kg; samozrejme okrem tohto vyvážená strava, dostatok tekutín a dlhé prechádzky s kocikom (rýchla chôdza). Teraz som zase tehotna takze o chvilu sa k nemu vrátim 😁

liz_lemon
18. okt 2017

@nelinka2009 ved obmedzenie peciva a nepit sladke vody, to je to, vdaka comu si schudla 🙂
pohyb pri detoch je nic, ja som kocikovala o dusu, denne som aj 20 km presla, a nic, lebo moja strava bola hrozna
ked pohyb, tak to musi byt nieco poriadne, idealne je fitko, ja nedam dopustit na fitko, vzdy idem domov mokra ako mys, co som pri detoch nikdy nebola

misel248
autor
18. okt 2017

@alice.jant ďakujem pekne,veď to že fitko tu nemáme a nemám s kým nechať malého,a ja si myslím že keď ho budem mať doma tak mi nebude slúžiť ako vesiak,a značku akú mas? Čo som čítala tak od insportline vrzgaju trenažéry

nelinka2009
18. okt 2017

@liz_lemon to mas ake dobre deti, ze len prechadzky... 😁😂 vymenme si na tyzden prosiiiimmm 😁😂

lilu7
18. okt 2017

Tiez som po tehu nad nim tozmyslala a studovala a uz uz si kupila ale odradili ma vela kamosiek kt vraveli ze bude z neho vesiak...tak som si ho nekupila a cele leto cvicila vonku na vzduchu a neskor som zacala chodit medzi ludi cvicit-je to ine sama doma to sa nie vzdy prinutis, ale ked si v kolektive to ta nabudi a cvicis aj ked uz nevladzes😉

alice.jant
19. okt 2017

@misel248 Ja mam objednany z fitnessboutique; To je francuzska stranka, normalne mi dorucili do talianska kde zijem bez problemov. Mam Moovyoo Red Dragon.
Take ze bude z toho vesiak to vobec u mna nebolo, kupovala som si ho aby som na nom cvicila,nie vesala veci, ak clovek nieje rozhodnuty ho ozaj pouzivat tak nema zmysel vyhadzovat peniaze veru... Ja som cvicila kym mala spavala vzdy tu hodinku-hodinku a pol poobede alebo rano kym este spala ked sa dalo, potom som si dala cvicenie na YouTube; okrem hybania sa vonku a za mna urcite hej. Da sa to uplne V pohode, su to vyhovorky ze to bude vesiak iba... To mas to iste ako ked sa ti nechce ist do fitka tak proste nejdes a hotovo. Tiez sa musis donutit niekedy tam ist.