Zdravim dievcata. Ake doplnky k tymto satam ? Foto v komente. Na foto docervena, realne su vinovej farby. Mam uz dajaku predstavu... len sa chcem utvrdit. 😃
Nieco leskle na ruku a vybavene
Ja by som si v prvom rade hodila ľahučkú štólu cez plecia.
Záleží na akú príležitosť to celé bude, ale k týmto šatom netreba náhrdelník, len mohli by byť naušnice a náramok, ktoré by spolu ladili, napr. aj štrasové alebo strieborné. Vhodné topánky a malá kabelka /ja by som si dala tieto doplnky v striebristej farba/.
@askim000
ked chces vytvorit nejaku kreaciu, je dolezite si zvolit, co je na tebe sperkom. co ides zdoraznit. zvysok tomu podriadit.
u teba predpokladam, ze tie sa saty, kedze su sami o sebe velmi vyrazne.
takze zvysok doplnkov by mal byt v malom pocte. skor ako akcenty.
na krk by som nedavala nic. saty su na vrchu zdobene dost. vsetko ostatne by sa s tym bilo. navyse maju maly vystrih, retiazka, ci nahrdelnik by este viac skratili krk.
radsej vyraznejsie nausnice. a/alebo naramok, prsten, resp. hodinky s tepanym remienkom, aby posobili ako naramok, sperk. urcite si urobit cas na manikuru, kedze sperky budu putat pohlad prave na ruky (a priesvitny, alebo nenapadne ruzovy lak, nie farebny. nech neodtahuje pozornost od siat.).
a mozno nejaky sperk do vlasov (zalezi, aky bude uces. a vtedy samozrejme jemnejsie nausnice, nie vyrazne).
a jemne topanky, nic hrmotne. ak treba, tak s plnou spickou, aby boli zakryte prsty (nie kazda zena tuzi ukazovat prsty na nohach), ale nie so zakrytou celou nohou - lodicky. skor viac sandalkovy typ. saty su dlhe, tak ich to odlahci.
ale ak mas predstavu, riad sa zasadne svojim citom. budes sa v tom citit dobre, a tak sa budes aj chovat.
tak ta budu aj vnimat.
ked budes mat k tomu nieco, s cim nie si prave stotoznena, ale odporucali ti to, budes mat tendenciu pri kazdom lesklom povrchu na seba kuknut ockom, ci je to ok. nebudes si verit.
a tak ta budu vnimat.
@askim000