Poraďte dobrý samoopaľovací krém

tehulka2016
8. mar 2017

Dobry den, o mesiac idem na svadbu a rada by som si dala nejaky dobry samoopalovaci krem? Aby som nebola flakata, oranzova...do solarka nechcem ist. Dakujem🙂

glorikarebeka
8. mar 2017

@tehulka2016 joj asi by som si nedavala nic ak nemozes ist do solaria,ale strieka sa na pokozku taky sprey len uz neviem,robi to odbornik alebo mozno aj kozmeticka poradi len neviem ci to aj saty neznici radsej sa opytaj ak mas pozicane

dominika6
8. mar 2017

@tehulka2016 ja som si kúpila v DM za 3.60,- a bol taký silný,že ked som si ho natrela po kúpaní na telo a ráno sa zobudila,ta som nechápala aké mám dlane tmavé ako box 😀..a sranda bola,že sa to nedalo za dva dni zmyť..ruky pokiaľ nenatrieš na nakremované telo,tak ti ostane sem tam fľak a farba je síce pekná ale až po dvoch sprchách 😀..takže suma sumárum..
daj si šaty a na to bolerko 😀

tehulka2016
autor
8. mar 2017

😂diky

alaguema
8. mar 2017

@tehulka2016 samoopaľovák by som neriskovala. Nikdy nevieš, s akým odtieňom skončíš. Či budeš žltá, alebo do hneda, alebo do oranžova. Plus riziko, že budeš fľakatá. Keď už tak opálenie nástrekom, to je rovnomerné a odtieň zaručený. Alebo potom pančuchy v spreji na dekolt a ramená a dobrý make up na tvár. To mám odskúšané a ani sa to veľmi neotiera a pekne drží na pokožke. Aj keď je to primárne určené na nohy, môžeš to aplikovať kdekoľvek na tele, mimo tvár samozrejme 😂

cacianka
9. mar 2017

ja mám dobríé skúsenosti so samoopaľovacím mliekom z DM, neviem názov, bolo ich tam viac. len to treba aplikovať rozumne - najlepšie po sprche prípadne s pílingom, aby najprv zliezla stará vrstva kože, dobre rozotrieť,vmasírovať, pozor na hrubšiu kožu na lakťoch, päty a kolená a dobre umyť ruky - dlane mydlom.
vyskúšaj s dostatočným predstihom pred dňom D, pomalé a postupné sfarbovanie je lepšie ako naplácať na seba hrubú masu a zostať fľakatá. a máš čas zmeniť odtieň, alebo zmyť v prípade že sa ti to nebude páčiť. ja som bledý typ,nemám krásnu pleť ale aj tak na tvári mi to chytilo pekný jemný odtieň.

viera27
9. mar 2017

@tehulka2016 ja mam skvele skusenosti so znackou st. moriz, najlepsie sa mi osvedcila pena, dobre sa s nou pracuje a rychlo vysycha. Farba je krasna hneda, ziadne oranzove tony. Specializuju sa na samoopalovaky a produkty maju vo viacerych intenzitach a variaciach. http://www.omlazeni.cz/recenze/st-moriz-samoopa...

dolezite pre mna u samoopalovakoch je, nech su tonovane. Vtedy presne vidis, kde a ako rozotieras. Dalej je vhodne pouzivat samoopalovaciu rukavicu. Predtym sa samozrejme oholit a ak sa da tak peeling. A na lakte a kolena naniest najskor obycajny krem. Pokial sa ti chce zainvestovat, velmi dobre recenzie som citala aj na ekologicky samoopalovak http://ecotan.sk/ . Rozmyslam, ze ho na leto skusim aj ja.

tehulka2016
autor
9. mar 2017

@viera27 dakujem za info, idem to pozriet🙂

deltaa
9. mar 2017

po vsetkom tom bordele, znicenych obleceniach a oranzovom nadychu uz len decentne jemne opalenie v solarku a navyse to perfektne vysusi a zahoji vyrazky

martinusska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sofkabarbie
22. jún 2023

Ahojte, obnovujem temu, nakolko je na trhu uz vela novych produktov, idem sa sem opytat na skusenosti. Poradte Vas top top samoopalovak. Dakujem

mon29
22. jún 2023

@tehulka2016 st. Moritz top