Žienky, poraďte prosím eshop, ktorý sa vám osvedčil...Kvalitné, pekné oblečenie, prijateľné ceny... Nehľadám nič so značkovými vecami, skôr niečo ako Sinsay... Tak? 🙂
@levq určite brendon.sk, perinbaba.sk, japitex.sk, HM a ja som spokojná aj so sinsay - kvalitné tepláky a body za tú cenu, hoc by obliekla len 3x....
A v žiadnom prípade !!!!!!! www.milinko-oblecenie !!!!!
Na túto stránku VELKY POZOR!!!!
Oblečenie krásne na foto, v skutočnosti som nekvalitnejsie veci v ruke nikdy nedržala, veľkosti a absolútne nesedia, dokonca set -body o 3 čísla väčšie ako dupačky a reklamácia neuznana, komunikacia na žiadnej úrovni!!!!
@levq Next? Podla mna ceny su ok, a kvalita fajn. A maju nonstop vypredajovu sekciu, takze ak vychytas, dosranes veci za zlomkovu cenu. ... ale teda ono je to vsetko otazka co je prijatelna cena. A kvalita- lebo sinsay teda ja skusenost s kvalitou nemam dobru.
Modelko su slovenska vyroba, ci coccodrilo polsko vecne nejake akcie, pripadne wearkids je predajna v sb s eshopom suprove vecicky, rockino.cz mame hlavne ciapocky a pancuchy sme mali detom, japitex ma tiez krasne bavlnene veci, nasi mali smejka a tanculienku ;)
Ja si objednávam už dlhé roky veci na bežné nosenie z Bonprixu, kvalitné na príležitosti z Klingelu a kabelky z Jej.sk.
Orsay
@levq niečo ako Sinsay a kvalitné? Uuuf