akurat ma napadla ta pesnicka od r.mullera, ze nocna optika 😀
takze vazne... viete mi poradit vramci BA dobru ocnu optiku (lebo je ich tu milion), kde je naozaj dobry vyber ramov, slusne ceny, meranie zraku vramci sluzieb, ochotny odb. personal atd.
vdaka 😎
ja chodim do ever green (ale v malackach, no viem, ze maju aj v blave pobocky)
ked si objednam cocky, posielaju sms, ze si ich mozem prist vyzdvihnut, meraju zrak (uz som dlho nebola 😅 mala by som asi zaskocit), robia aj v sobotu ... 😉
zatim dik
este nejake napady..?
petrzalka, optika kobra, Rovniankova 6 (terasa), BA, je to za DK zrkadlovy haj, bola som spokojna
aj v ivanke pri dunaji je suprova 😀
diky 😀
na tu kobru mam uz dva tipy, tak to asi skusim zapichnut a mrknut najprv v petrzke
ja chodim v Bratislave do queensoptik 🙂 ta je tiez dobra 😉
ja som zatial nenatrafila na take co by mi uplne vyhovovali. aj ked je tych optik v ba fakt vela no. ale zaase u mna moze byt problem aj vtom ze som si nejake nasla a tie hladat potom tu :D
Fashionoptic... najdu sa rámy aj za 20 euro a podla dioptrie sklá ale v žiadnej optike nenajdete do 30 celé okuliare jedine nekvalitne jednorazovky v drogeriach v bratislave v OC retro je Fashionoptic predajna hladajte zuzanu a nájde sa pre vás aj zlava ..... momentalne akcia 1 okuliar si zaplatis a druhe mas uplne komplet cele zdarma da sa to kombinovat aj z druhím človekom
detska optika
ja mamdobre skusenosti-nie osobne-z optikou v petrzalke-vola sa vas optik na osuskeho ul.
ale neviem ci meraju /dcera vravi,ze hej/,ale su velmi ochotni a maju skvely vyber okuliarov, aj doplnkov