Baby poradte nejaku brutal dobru komediu ..lebo mam depresie ked vidim co bude v telke :D
@bonaqa2013 😀 😀 😀 skoro mi zabehlo
@bonaqa2013 Tak z toho by som dostala depku aj ja. Hlavne čo na nás zase chystajú. Určite nič dobrého. 😀
Tak poraďte niečo normálne, lebo v tej telke ozaj nič nie je a to máme 50 programov...
Ten najväčší
Ľadové ostrie
Nie je sice komedia ale minule som vidla vcelku strasidelny film the awakening - nie je moc zname ale som sa nemohla od neho odtrhnut. A potom asi nejake francuzske filmy comedie - bienvenido al norte - vitame vas na severe, cena de amigos - vecera priatelov, nada que declarar - nic k precleniu - tato je vynikajuca
@bonaqa2013 Ty budeš aj tak celý večer na MK. 😉
@nedielka prečo myslíš.... my sme 4 na jeden notebook. Takže asi nie, na mňa zajtra nevyjde...
U mňa stále stále vedie Norbit, a potom staré české komédie, staré francúzske komédie, a keď si potrebujem okamžite zdvihnúť náladu, tak si na youtube pozerám staré videá z CS má talent /hlavne Pátrovič ma okamžite pobaví/ 😀
Hot Fuzz... to je topka.
Dnes som si na youtube pozrela fim Plavat proti proudu... Neni to sice komedia ale inak super krasny film...
záznam z parlamentu.... 😀 😀 😀