Poraďte dobrého neurológa pre dospelých

marika258
27. nov 2017

Viem, že už sú tu podobné témy, kde sa hľadá dobrý neurológ, ale prevažne ide buď o detského neurológa alebo problémy s chrbticou. Potrebovala by som poradiť fakt dobrého a ľudského odborníka pre môjho otca. V našej nemocnici mu už urobili rôzne vyšetrenia ale nikto nevie nájsť príčinu. Máva akoby kŕče/sťahy v prednej časti hlavy a neskutočne mu v priebehu dňa kolíše tlak - a to pritom berie rôzne tabletky. Celkove má tých neurol.diagnoz viac (autoimun.ochorenie, znížená pohyblivosť prstov na ľavej ruke a pod.) Máme laické podozrenie že by to mohol byť dôsledok boreliozy, i keď v nemocnici mu ju údajne antibiotikami vyliečili. Viete mi prosím niekoho odporučiť, ideálne z vlastnej skúsenosti? Kľudne to môže byť aj lekár pre samoplatcov, alebo ak viete o dobrom odborníkovi v Čechách .. už ozaj nevieme na koho sa obrátiť .. v diskusiách tu bol spomínaný MUDr. Špalek z BA ale ten len meilom prekonzultoval otcov stav s jeho súčasnou neurologičkou a k žiadnemu riešeniu neprišiel. Už ho liečili aj kortikoidmi ale tie mu iba zhoršili celkový zdravotný stav. Ďakujem .

deti95060810
27. nov 2017

skús Mudr. Danica Vladárová - Martin
len či berie nových pacientov neviem...Je to jedna z mála lekárov, ktorú uznávajú aj v zahraničí...

mihula
27. nov 2017

@marika258 Mudr.Nosal,ambulancia Vrutky

maminuska
27. nov 2017

@mihula k Nosáľovi chodím aj ja s dcérou . Fajn lekár .

sabinka277
28. nov 2017

@marika258 neviem síce odkiaľ ste ale ja jednoznačne odporučak doktor KOVÁČIK v Žiari nad Hronom... Po 5 rokoch mi prišiel na to co mi je a to som ich už vystriedala habadej... Top doktor ale je súkromník čiže každá návšteva ma stoji 7€ ale stojí to zato..