Ahoj otváram tému lebo neviem kde inde hladať inšpiráciu ako u žien mamičiek aj nemamičiek.Poradte mi nejaký dobrý film na večerný relax.Nejaký tanečný typu hrieš.tanec.
hmm tak film ti neporadím, ale odreaguj sa s mangelom...napr. na fašiangovej zábave 😀
A zoberiem aj malú zo sebou 😅
nieeee malú nechaj starkým...ak je to možné... 😀
Pomáda, Xanadu, Rebelové
Ladove ostrie 🙂)))) ten si mozem pozriet kedykolvek
ja som asi "stará štruktúra" ale veľmi rada relaxujem pri filmoch pre pamätníkov...Dívka v modrém, Andel na horách, Škola základ života, Hotel Modrá hvezda...alebo miluje muzikál My fair lady s Audrey Hepburnovou 😀
Žiť po svojom,Čo sa šepká,
zuzu, tak tieto filmy milujem aj ja a ešte eva tropí hlouposti, to je moja absolútna srdcovka, alebo roztomilý človek, alebo klasika kristián 😀
tilly ja miluje všetky...je to bomba relax...doobeda, keď malá spinká tak si ich púšťam 😅 už ich viem naspamäť
staré filmy, to je iné kafe, ale češi vedeli vždy robiť filmy
to je pravda... v každej dobe sa nájdu filmy an ktoré sa dá pozerať... Na pytlácké stezke, Pod jezvečí skálou, Jak vytrhnout velrybe stoličku..... atď
Díky baby to Xanadu je tanečný?vela s tých čo ste napísali som už videla ale pár tipov ste dali.Zuzu13 starý rodičia 300km od nás.Chápeš... 😢 😵
pipo aha, tak dones Mišku...opatrím... 😀
O.K beriem ťa za slovo 😀
OK 😀 čakám
no ja som mala výborný relax naposledy pri filme Tristan a Izolda, nejaký nový, krásny...take historické ja velmi lubim...síce tam netancuju, asi iba minutku 😀 ale je to o niečom inom.. 🙂
Ahojte 🙂
pipo mne sa velmi pacil tanecny film save the last dance aj som si pri nom poplackala 😅
ahojte,
tak papula aj ja som si pri tomto filme poplakala....
ale mam este jednu velku srdcovku, i ked nie tanecnu, ale taku romanticku: Jersey Girls alebo Dievcata z New Jersey...ja sa pri tom vzdy tak roztapam ako cukrik.... 🙂
ahojte, ja mam najlepsi relax, ked idu cez vikend rano rozpravky - hlavne Chip a Dale - vlastne velmi na vyber nemam, lebo to je asi jedine, co mi moj maly dovoli pozerat 😉 ale vrele odporucam "Walk to remember" - je to citak, takze jedine s vreckovkami, alebo tiez "Click"
Úplne super je Láska nebeská! Ten film možem vidieť x krát a tiež Denník B.Johnsnovej 😀 😀 😅
ahoóój.Nici myslíš divoké kočky? to je supéééér.Už pracujem na zháňaní filmou z vašej ponuky. 😅
pipo,
nie, neviem, co mas na mysli ty? Kto tam taky hral? Ja som mala na mysli Jersey Girl s Dylanom McDermottom v hlavnej ulohe...moja studentska laska 😵 😅
ahojte, no ja sa priznam, ze najlepsie si oddychnem pri takych "plytkych" pubertackych komediach... 😀 ale moc dobre mi robia aj ceske filmy, ake tu boli spomenute... 😎
a tie americke (ci ake plytciny su to 😀 ) ma vzdy navodia na atmosferu typu:"cica nezer". tam su tie pubertacky chuduckeeee... 🙄 🙄 😀 😲
ked tanecny film, odporucam Smiem prosit? - Shall we dance? - hraju Richard Gere a Jenifer Lopez. 😎
baby ja zas uplne milujem Ameliu z Montmartru. kto to nevidel, mal by 🙂 To je taky vtipny a pritom poeticky film....mala som pri no pocit, ze zivot je krasny a obcas aj slzy v ociach.
A pacia sa mi aj filmy typu Prcicky, ale to moj muz nechape, ako sa jedna inteligentna zena moze na takych stupiditach smiat 😀 no proste je to tak...
Ja uplne zboznujem "mesto anjelov" 😉
shall we dance sa aj mne pacilo a aj Ameliu mam rada, ale vela ludi ten film priam neznasa, zda sa im nudny a o nicom 😕
musim sa pridat k dobrym ceskym filmom. 😀
no jasne , ceske filmy su jedna "pecka" .... moze sa pozerat dookola, dookola, dookola....a dookola, dookola si spievat "s tebou mne bavi svet...." 😀
Taký super tanečný film je "Honey" mne sa hrozne páááčil 😎