Ahojte ženušky😊
Prosím poraďte mi vybrať dievčenské a chlapčenské mená.
Aby ste ma pochopili, mená zatiaľ máme Sandra a Alexander na ktorých sme sa obaja zhodli. Ja mám však dilemu či sa hodia k priezvisku Macko/Macková.
Ak sa vám k tomu priezvisku nejaké mená hodia, prosím napíšte mi ich. Budem vám vďačná 💜💙
Mne by sa hodili aj mena na M- Miško/ Miška alebo Martin/ Martinka 👌
Pekne ste vybrali☺kludne sa hodi aj Jan/Jana😁je to take super priezvisko a hlavne,aby sa vam doma pacili,zvysok sveta si zvykne
@kaja153 Alexander Macko je krásne, super výber, ja by som skor dala Alexandra, miesto Sandra, príde mi to také tvrdé a Saška Macková je tiež krásne.
@ludkka0407 nad Janou som rozmyslala hned ako prvé ale mamina sa volá jana a zakazala mi to😂tak potom este bola Laura na zozname ale to a mi zase nehodi s priezviskom
kamosa mam Jan Macko
sestru ma Simonu :P
Teodor a volajte ho teddy :D Teddy Macko :D
Podľa mňa aj meno Matúš by sa hodilo ☺️
My sme mali susedu Nataliu mackovu😀 inak ste mi pripomenuli ako kolega volal s jedným panom a vraví mu:”Dobre pán Macko, sme dohodnuti, zavolam Vám, keď to budem mat” a odpoved z druhej strany:”ja nie som Macko, ja som Medveď”😂😂😂
Podla mna obe moznosti k priezvisku pekne ladia. Nemas tam podla mna nad cim nejak pochybovat
A co Marcel Macko?😃
Fajn vyber 🙂 Hodi sa to.
@kaja153 podľa mňa áno, sú to pekne mena, také milucke a zlaté zároveň 🥰