Mamičky poznáte dobrú radu na detox z vnútra pre problematickú pleť ?
Ževraj v takýchto prípadoch je dobré prečistiť pečeň, čiže žihľavový čaj alebo ostropestrec 😉
@tabakmirka zihlavovy čaj pijem už dlhšie na ráno na lačno a nič
@nina562018 ten zihlavovy,zelený čaj. Nejesť biely cukor,radsej med. Nejesť kysnuté cesto,biele pečivo...mne toto pomohlo. A denne aspoň 1 kus čerstvej zeleniny/ ovocia
@mkatkam zihlavovy pijem každý deň zelený priznám sa nechutí mi. Biely cukor a múka je u mňa tiež dosť obmedzené zeleniny jem až moc a ovocie skoro vôbec.. u mňa je dosť problém so sladkosťami ako takými keksikmi cokoladkami a podobne a to je asi to najväčšie zlo hlavne moja obľúbená nutela
@nina562018 hm, kapsule nejaké, jedna to tu raz mala na koníkovi, vraj to je super 🙂
@nina562018 tak tam máš ten nešťastný cukor a éčka bohužiaľ. Je to ťažké.
@mkatkam anoo musím sa toho zrieknuť ale skôr by som potrebovala niečo čoho konzumácia prospieva k zlepšeniu pleti okrem teda žihľavy
@nina562018 prestan jest cokoladu, nutellu a uvidis, ako sa ti zlepsi plet. Nic ti nepomoze, ked budes nadalej jest to, co doteraz
@nina562018 sladkosti nahrad plnohodnotnou stravou . Ja som vylúčila úplne , respektíve coko z Holandska si raz za rok neodpustím ale už je to o dosť lepšie 😅 keď mám chuť tak si upeciem koláč bez cukru a stačí . Kde je vola tam je cesta 🙂
Mne zihlava tiez nepomohla,a to som pila cerstvu a dlhodobo.niekde som počula vylucit mlieko a mliecne vyrobky,no zatial som k tomu nepristupila tak neviem posudit
@beky1813 áno máte pravdu aj keď musím povedať že nejem sladkosti vo veľkom množstve možno tak tri krát do týždňa si tak malú sladkosť čo sa týka čokolády nezjem celú tablicku na posedenie dám si jednu dve kocky :/
@nina562018 ahoj skús zelený jačmeň ... a hlavne všetko je vo vnútri tela ... obmedziť pečivo a mliečne výrobky a vyprážané jedlá ktoré najviac spôsobujú akné .... a zvyčajne keď sa človek detoxikuje tak sa na začiatku najviac vyhádže lebo všetko zle ide von z tela preč ... tak držím palce 🙂
@nina562018 Len netreba to s ním preháňať, sa mi vidí, že sa môže len dva týždne v kuse alebo tak nejako. Keď nič tak ten ostropestrec skús 🙂
@nina562018 ahoj, ano poznam. detox c9 od spoločnosti Forever. prirodne produkty, krasne precisti cele telo, upravi problematicku plet a kilecka navyse idu dole, odporúčam
@nina562018 prečítajte si o medovej masáži 😉