Prosiiim potrebujem pomoc! Zhanam darcek pre priatelku a vobec nic ma nenapada co by ju mohlo naozaj potesit! Dakujem za vsetky mile rady 🙂
ahoj sloto...chcem investovat tak max. do 500 sk...vies maminka na materskej, peniazkov nie je nazvys ☹
tvoj napad vobec nie je zly, len kde sa ku takym poukazkam dostanem? hm? 😉
Ja som teraz objednala kamarátke k meninám šálku z netu a dala som tam napísať svoj text.A je to len pre nu na kafe,či čaj. 😉
alebo mrkni:www.bess.sk-su tam napr.tricka s vlastnym napisom a pod. vecicky ako pise cikyta 😉 Mne raz kamoska zaplatila kadernicku a bola som miloprekvapena,lebo som o nicom nevedela a ked bol uces hotovy,tak mi kadernicka povedala,ze uz je to zaplatene 😉
malo to byt len: www.bess.sk
co tak kniha? 😉 ,alebo niejaka zaujimava bizuteria?
Podla mna je dolezite aby to bol darcek len pre nu,lebo ak je mamina,tak jej asi dost ludi kupi njaky darcek akoze pre nu,ale v podstate dostane nejake veci pre babo,co sice tiez potesi,ale predsa....
ona ale este nie je maminou 😲
co tak drevena cajova krabicka zdobena servitkovou technikou + napln?
Alebo makkucku osusku a k nej povedzme sol do kupela... 🙂
ja som dávala robiť kamoške puzzle z našej spoločnej fotografie 😵 aj album alebo rámik na fotky je vďačný darček 🙂
vzdy sa vyzivam v sperkoch, zalezi aka je to dobra kamoska, ale idem od bizuterie dalej.
Kailla-no presne nieco take som mala na mysli-dik 😉
-alebo pekne vzorovane pancusky,ak nosi suknicky 😉
-listok do divadla????? 😕
ja som si k včerajším meninám dala kúpiť niečo do kuchyne čo využijem. a dostala som to, čo som chcela. keramickú dosku, varešky, poháriky, nože, misky...
layla • 13. jún 2009 o 18:54
babulky poradte nejaky originalny darcek pre velmi dobru kamaratku - narodeniny. v piatok ma oslavu a ja este nic nemam...
veronikahel • 1d • 13. jún 2009 o 19:23
layla, kolko ma rokov? a co ju bavi? alebo ma rada?
veronikahel • 1d • 13. jún 2009 o 19:25
(Príspevok bol upravený adminom, lebo nebol v súlade s pravidlom Nevkladaj kontaktné údaje firiem)
alebo skus niektorú z týchto tašiek... teraz je už väčší výber... ja mam baggu a flip and tumble, nosim ich vsade a dost vyuzivam... a igelitka? to neviem už čo je
mabets
layla • 13. jún 2009 o 20:10
veronika, bude mat 24rokov.
veronikahel • 1d • 13. jún 2009 o 20:19
kup jej knihu, ak ju bavi citanie, cd, nejaku novinku z hudby, ktora sa jej paci... parfem...
neviem, comu by sa potesila..
layla • 13. jún 2009 o 20:36
hmm tak parfemu urcite a este som rozmyslala, kedze nie je moc na varenie, tak nejaku kucharsku knizku, taku zabavnejsiu, nech ju trosku nakopnem
veronikahel • 1d • 13. jún 2009 o 20:59
no super tak daj potom vediet, co si nakupila
alebo zasteru a nejaku sadu varesiek
chantall33 • 1d • 13. jún 2009 o 21:59
Ahoj layla mi kamarátom teda mojej naj kamarátke kupujem porcelánové bábiky napríklad na 30 tku som jej kúpila takú velikánsku inak menšie ale jej sa to páči a má to kam dávať neviem ako ta tvoja
tatolu • 3d • 14. jún 2009 o 08:26
Layla, no ja nerada varím, a ani taká knižka ma nenakopla
skus niaky sperk naramok nahrdelnik prstienok alebo niaku knizku vyberaj podla toho co ju zaujima.....
veľmi pekné a originálne veci majú tu: http://www.origosky.eu
tak to ma položilo 🙂 dostala som prudko romantickú dúhovú sviečku 🙂 www.duhovesviecky.sk
co tak skusit tu ja som yene kupil nieco pekne co som navrhol =) http://www.edarceky.eu/
Ahoj,potrebujem radu neviem čo mám kúpiť kamarátke na 13.narodeniny.Prosím poradte mi.Vopred dakujem.
Ja odporúčam krásne náušničky z www.nausnicka.sk. Niektoré kúsky sú na nerozoznanie od pravých zlatých náušníc.
Ja som mimo z tohto 🙂 http://www.duhovesviecky.sk/multi-farebny-efekt...
A co tak je daco pekne vyrobit ??? Ved ked to bude pekne preco nie ??? A co keby si jej kupila sviecku ( hnedu, bezovu) a potom bi si na nu polepila kavove zrnka ja som to skusala je to krasne 😉
Môžem odporučiť darček od Swarovského 🙂
Veľmi dobrý článok:
http://umenie.zariadim.sk/darcek-swarovski
Ja tiež neviem čo kamoške na 40tku. Teraz prerabaju obyvacku, tak som myslela,žejej usijem pekné zaclony a kupim aj orchideu na nové okno. Pribalim dezert,kávu,fľašu vínka. Čo vy na to ? Môže byť? A to som chcela niečo len pre ňu, ale skutočne neviem čo.
My si s kamoškou pravidelne kupujeme knihu a priznám sa, na darček od nej sa vždy teším. Vačšinou sa nemožem dočkať až príde večer a ja si budem mocť sadnúť do kresla a stratiť sa v nejakej inej realite. Nie že by sa mi tá moja realita nepáčila, len je fajn na chvíľu niekam zmiznúť 🙂
skuste krasne kozmeticke zrkadielko so svarowski krystalmi. moj dobry osvedceny obchod je www.paradnedarceky.sk. naozaj si tam viem vybrat🙂
Ja som tiež za knihu. Mňa vždy poteší. Skúste pozrieť nejaký e-shop, aký má vkus? Ja rada objednávam z egmont.cz
edenka a co ma rada?
nepotesila by ju napriklad poukaz na masaz, alebo ku kadernicke? kolko chces investovat?