Poraďte dámsky bicykel

dida712
21. mar 2023

Zdravím, prosím viete mi odporučiť dámsky bicykel... Niečo ako na foto 🙂 ďakujem.

essenceee
21. mar 2023

podobný ma moja mamka a má ho z cyklospecialit. Kludne sa tam pozri, myslím si, že tieto mestske s košikom tam maju

dida712
autor
21. mar 2023

@essenceee taktiež ho chcem kúpiť mamke k narodeninám 🙂 a je spokojná?

gemerka17
21. mar 2023

@dida712 tieto typy bicyklov majú aj prehadzovačku. Maximálne ide 7 rýchlosti, taky vyber. Tvoja mama to ocení, ovládanie jednoduche. Tiež sme takto kupovali mame.

aleshka_supermama
21. mar 2023

@gemerka17 mam tento zn je kenzel ma prehadzovacku vzadu je hlavne ľahký.

slovakboy
21. mar 2023

@dida712 tieto retro bicykle sú krásne a veľmi pohodlné. Viezol som sa na ňom na skúšku. Bicyklujem 40 rokov, ale take pohodlie som ešte necítil na bicykli. Tie sedadla sú mäkké a posed vystretý ako v kresle. Nie je vhodný na športovú jazdu. Ale na vozenie a presúvanie po meste alebo aj po cyklo chodníkoch a aj po miernom vyšlapanom teréne sú super. Kľudne aj na lesný chodník alebo poľná cesta ak nie si na ňom veľké skaly a korene.

evinea
22. mar 2023

@gemerka17 kamaratka si sama vyberala a kupovala a kupila takyto nejaky ale bez prehadzovacky, teraz hlava v smutku, ze sa na tom neda nikam ist, ze nevladze a podobne.

johana7777
10. apr 2023

mestský je hlavne do mesta, rozhodni sa kde na nom budeš chodiť, či en tak na nákup alebo aj na dlhšie trasy

janulka1802
10. apr 2023

Ja mám zn. Pashley. Už dávnejšie mi priniesol Ježiško. Ak ide len o rekreačné bicyklovanie, cca do takých 20 km, postačí aj menej prevodov. Ja mám 5, ale ak chceš bicykel do terénu, kopca, odporúčam skôr trekingový typ ako mestský. Ja mám tento.

matika77
12. apr 2023

tak takýto len na krátke vzdialenosti v meste, na menšie nákupy, pozri si niekde v športovom majú veľký výber

johana7777
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katapriklapka
23. apr 2023

@janulka1802 aj ja po takomto túžim, pozerám ho stále v jednom športovom

janulka1802
24. apr 2023

@katapriklapka tak šup kúpiť a tešiť sa z každej jazdy. 😉