Ahojte, som s priatelom 10mesiacov a jeho mamina ma 50-tku. Viete mi poradit prosim nieco co by som jej mohla kupit? Dakujem😊
Ahoj, mne sa na 50-tku bonboniéra nezdá vhodná. Radšej by som prispela priateľovi na spoločný dar, ktorý kúpi on a bude od Vás oboch.
Buď sa zložit s frajerom, alebo ovocnú kyticu. S tým nič nepokazis
možno by nebol zlý nejaký relaxačný poukaz. Materiálneho možno dostane dosť. Prípadne nejaký poukaz na masáž, alebo nákupnú poukážku. Niečo, čo nemusí využiť hne´d, ale poteší.
moja mamina dostala wellness pobyt, poháre na vino so swarowski kryštáľmi, darčekový kôš, toto su take co by sa ti mohli hodit 🙂
Tiež si myslím, že zážitkový darček je super, nejaký výlet, kúpele... Taktiež možno túži po niečom drahšiom, čo by si chcela kúpiť. Opýtaj priateľa alebo rovno aj jej, že či nie je niečo, čo naozaj chce/potrebuje. 😁
do kozmetiky by som urcite nesla, jedine ze by si sa jej vyslovene spytala co chce. asi darcekovy kos alebo peniaze aby si sama nieco kupila.
Ahoj, ja si myslim, ze kozmetikou, bonbonierou a podobnymi obycajnostami nic nepokazis, pokial chces nieco vaecsie, mozno nejaky vstup do wellness ... no zalezi samozrejme, kolko penazi chces investovat + skus sa poradit s priatelom, co ma rada, co robi vo volnom case atd a mozno podla toho