Poraďte aplikáciu na uloženie vernostných kárt do telefónu

ikonica
10. jan 2020

Pouzivate prosim nejaku appku, do ktorej sa daju nahrat vernostne karty? Aby som ich nemusela stale tahat so sebou, resp. aby som ich nezabudla doma a mala ich stale pri sebe v mobile?

rybiicka
10. jan 2020

@ikonica ja používam Stocard

simsalabim
10. jan 2020

@ikonica ja Vyhodicky.

ikonica
autor
10. jan 2020

@rybiicka idem kuknut dik za tip.. A v pohode ti ich ide nacitat v obchode? Pouzivam hlavne DM, billa, tesco, pantha rei, dr max a pod.

ikonica
autor
10. jan 2020

Este doplnim... Pre android

rybiicka
10. jan 2020

@ikonica mam android a zatial to funguje 🙂 ja inak nosim vacsinou aj tie plastove so sebou :D

stanik_67
10. jan 2020

@rybiicka a vyuzivas v obchodoch skor tie plastove alebo tu appku? lebo aj ja nad nou uvazujem, ale tiez pritom v penazenke mam aj tie plastove. este akosi moc nedoverujem tej appke, ze ma to niekde nesklame.

lucyluv
10. jan 2020

Stocard, nosim len telefon, karty nenosim, ved na to je ta appka, aby som tie karty mat nemusela :D nikdy som nemala problem

aniele
10. jan 2020

My s mužom používame všade len appky. Ale pozor, v niektorých OC sa musíš prihlásiť do ich WiFi (teda aspoň v BB, Európa a Terminal). Inak hlási error. Kým som na to došla!!!

ikonica
autor
10. jan 2020

@aniele aj ked mam internet v mobile aj tak sa musim cez ich wifi hlasit?

tasticka59
10. jan 2020

Pozeraj si recenzie na tie aplikacie podla toho si vyberaj. A nie normalne sa mozes aj cez data v mobile prihlasit do tej aplikacie, nemusis byt len na wifi

ikonica
autor
10. jan 2020

@tasticka59 zvycajne citam hodnotenia, ale chcela som poprosit o priame hodnotenia tu, nech mozem mat aj dodatocne otazky

katulienkamoja
10. jan 2020

STOCARD , bez problémov, 🙂

sissy27
10. jan 2020

@ikonica ja mám tiež stocard a funguje bez problémov. Ale sú karty, kde nestačí mať ich v appke, treba ich "líznuť" cez čítačku fyzicky pri pokladni - z mojich je to lindex, shell (aj keď tam sa už tuším niečo zmenilo a majú vlastnú appku) a nejde mi ani payback karta, tá má tiež samostatnú appku, ktorú si ale ja nemôžem nainštalovať (karta je rakúska a nejde mi stiahnuť rakúska appka na mobil so slovenským číslom).

aniele
10. jan 2020

@ikonica No, predstav si. Normálne som si už myslela, či tam nemajú nejakú rušičku 😁. Potom som zistila, že sa musím prihlásiť. Ja mám appku Moje Karty.

ikonica
autor
10. jan 2020

Tak som si dala ten stocard a uvidime ako to pojde v obchodoch 🙂 diky za vase postrehy ;)

sswift
10. jan 2020

Google Pay 👍