Pouzivate prosim nejaku appku, do ktorej sa daju nahrat vernostne karty? Aby som ich nemusela stale tahat so sebou, resp. aby som ich nezabudla doma a mala ich stale pri sebe v mobile?
@ikonica ja Vyhodicky.
Este doplnim... Pre android
Stocard, nosim len telefon, karty nenosim, ved na to je ta appka, aby som tie karty mat nemusela :D nikdy som nemala problem
My s mužom používame všade len appky. Ale pozor, v niektorých OC sa musíš prihlásiť do ich WiFi (teda aspoň v BB, Európa a Terminal). Inak hlási error. Kým som na to došla!!!
Pozeraj si recenzie na tie aplikacie podla toho si vyberaj. A nie normalne sa mozes aj cez data v mobile prihlasit do tej aplikacie, nemusis byt len na wifi
@tasticka59 zvycajne citam hodnotenia, ale chcela som poprosit o priame hodnotenia tu, nech mozem mat aj dodatocne otazky
STOCARD , bez problémov, 🙂
@ikonica ja mám tiež stocard a funguje bez problémov. Ale sú karty, kde nestačí mať ich v appke, treba ich "líznuť" cez čítačku fyzicky pri pokladni - z mojich je to lindex, shell (aj keď tam sa už tuším niečo zmenilo a majú vlastnú appku) a nejde mi ani payback karta, tá má tiež samostatnú appku, ktorú si ale ja nemôžem nainštalovať (karta je rakúska a nejde mi stiahnuť rakúska appka na mobil so slovenským číslom).
Tak som si dala ten stocard a uvidime ako to pojde v obchodoch 🙂 diky za vase postrehy ;)
Google Pay 👍
@ikonica ja používam Stocard