Ahojte, vedeli by ste mi poradit prosim? Uz 2-3 tydne mam hnacku a nezaberaju mi ziadne probiotika ani cierne uhlie a doktorka mi stale iba hovori ze mam jest specialnu dietu ktoru dodrzujem ale stale mi nic nezabera :( Nemate nejake rady lebo denne idem aj 5-6 krat na wc a mam pri tom silne bolesti brucha. :(
skús zatiaľ liek Smecta...
Skús jesť dlhodobo večer strúhanú mrkvu tak pol kila.
No treba ísť na gastro čo nemáš nejakú intoleranciu napr. Na mlieko, cukor, celiakia, Hit a podobne
Cim skor na gastro, ale pred vysetrenim nesmies upravovat stravu t.j. nesmiesvyradit lepok,mlieko a pod. Rychlo sa objednat, lebo sa caka dlho.
@katerina06 ahoj, z vlastnych skúsenosti ti odporúčam aloe vera gel a probiotika na prirodnej baze. do vecera sa mi s týmito produktami podarilo zastaviť hnacku
skús smectu, ale určite sa objednaj na gastro, lebo tri týždne je veľmi dlho, môj muž tiež mával takéto problémy, nie síce tri týzdne v kuse ale niekoľko mesiacov sa to opakovalo a kedže on sa bojí lekárov, tak ho bol problém presvedčiť ale nakoniec sa to podarilo a na gastre mu zistili intoleranciu na mlieko a mliečne výrobky
@katerina06 ahoj, prosim zistila si z coho si ju mala?
V prvom rade ti mala doktorka už dávno urobiť výtery a poslať ťa na gastro. 3 týždňová hnačka musí mať nejakú príčinu.