Poraďte, ako pribrať.

18. feb 2020

chcela by som pribrat aspon 3-4 kila, mam dve male deti, takze som stale v pohybe, prip. nemam cas sa kazdy den v klude najest. mam 170cm a 57kg rada by som par kil navyse, posobila viac zensky, mate dake tipy ako sa stravovat, co jest,. dakujem

stanulienkat
18. feb 2020

Si dobra aka si. Bud rada. Ja mam 171cm a 53 kg. Tiez mozem jest co chcem a uzivam si to. Na stare kolena mozno priberieme. Ja som spokojna. Lepsie ako tlsta.

dassena
18. feb 2020

tak tak dievcence, mozte byt radi, ze to mate takto. ja mam zase pocit, ze priberam aj zo vzduchu ☹

katkaba1
18. feb 2020

Ja mam 170cm a 48kg normalnu vahu. Teraz som tehotná, v 20.tyždni s dvojičkami, vaha mi dosť narástla, mám aktuálne 57kg a teda citim sa zle🤦‍♀️ určite by som toľkoto kg v bežnom živote nechcela mať. A to pôjdem ešte hore🤦‍♀️
Tým teda som ale chcela povedať, že podla mňa 170cm a 57kg podľa mňa je ženská postava, primeraná, nie prehnane chudá. Každopadne čisla nepustia - prijem musi presahovať výdaj. Inak to nejde.

viera77
18. feb 2020

Mam 172 cm a 62 kil a veru, zenska postava to u mna nie je, trcia mi rebra, ani rici ani cici a doslova som kost a koza. Roky tuzim po aspon 8 kilach naviac. Za sebou 2 porody, ani v tehotenstve som nic navyse nepribrala, len nutne minumum a ani zenami potvrdene, ze po 40-tke zacnem urcite priberat sa uz 3 roky nepotvrdzuje. Po otcovi zdedeny zrychleny metabolizmus a kostnata slachovita postava. Vsetko po zdravotnej stranke, vratane stitnej zlazy ok. Od detstva az prilis chudučka, dodnes jem za dvoch (a diétna strava to veru nie je), kedze inak chudnem. Manzel, ktory je teda priestorovo vyrazny, nechape, kde sa to do mna zmesti, kedze jem viac ako on. Ze mna radsej šatiť ako krmiť. Takze nie su dolezite centimetre a vaha, ale vyzor postavy ako celok. A jasne, vsety zeny mi zavidia a hned by mi davali ich kila, myslia si ake je to štastie byt chuda, ale opak je pravdou.

marcelatje
18. feb 2020

S kamoskou chodíme cvičiť, ja chudnem, ona priberá. Za to obdobie pribrala už 5 kíl, má krásny zadok, pevne brucho vyrysovane svaly, stále je ženská, nemá ani 50 kíl.
Začni cvičiť, my chodíme na SOM cvičenie.

nini1010
18. feb 2020

Najdi si trenera a zacni cvicit aby ti poradil ako nabrat hmotu na tych miestach aby to vyzeralo zensky a nie tucne.Lebo hmotnostne si nanto voci vyske naozaj tak akurat.

nini1010
18. feb 2020

Ale ak chce partner aby si mala vacsie prsia tak to jedine ze ti zaplati plastiku 😉

nini1010
18. feb 2020

@katkaba1 nemusi to tak byt,fakt zavisi.Ja mam 170 cm,56 kil a som stihla a pevna,rozumej svalnata.Ked som klesla pod 53 zacalo mi uz byvat zle,tocaky,proste som sla evidentne pod moj zdravy limit.Takze mozno mas nieco ako lahsiu kostru alebo neviem ale keby si nepovedala ze sa tak citis dobre poviem ze si dost podvizivena.Ber ma z rezervou,samozrejme to tak zrejme nie je,hovorim len keby som sa pozerala na vysku a kila.podla mna jej stacia nejake 3 kila svaloviny na spravnych miestach pod vedenim trenera a ma co potrebuje.

danalop
18. feb 2020

Podľa mňa je zbytočné aby si toto teraz riešila, trápila sa tým. Máš fajn váhu, ja by som bola rada. Ale nájsť si čas na jedlo je podstatné aby si si neuškodila. Aby žalúdok netrpel.

tyrkysova_kobyla
18. feb 2020

Za rok som pribrala 5 kil cvicenim 🙂 rozne cviky s vlastnou vahou, cinkami, expandermi... Teraz mam 60 kg pri 170 cm, konfekcia nezmenena, dokonca mam uzsi pas, ako ked som vazila menej. Pribrala som len svaly a aj ten zadok uz veru konecne mam 😁

katkaba1
18. feb 2020

@nini1010 ono samozrejme faktorov je mnoho, nie len výška a váha. Záleži aj akú ma postavu, tvar a pod. Ja napr. áno, som síce na pohľad veľmi štihla ale mám ženskú postavu, t.j. driek, pás, boky lebo cvičím. Kosti mám práve ťažšie ale o to tiež nejde. Podla tabuliek mám ťažkú podvíživu ale v realite je to veru blbosť. Som proste úzka od prírody.
Myslim si, že autorke by skôr ako pribrať pomohli cvičiť a ženskú postavu si odmakať. Ani keď naberie 10-20kg ale tuku tak ženskú postavu mať nebude asi..akurať bude 'tučná'.
Ale ako som napisala - ak chce niekto len čisto pribrať iná cesta nie je - jedine zvýšiť príjem a znížiť výdaj.

oli18
18. feb 2020

@stanulienkat ja uz som na starych kolenach a nepribrala som. Hold, geny nepustia 😅

oli18
18. feb 2020

@viera77 manzel priestorovo vyrazny 👍

larovnik
23. feb 2020

Ja mam 167 cm a vážim 43 mam jedno dieťa a úprimne som spokojná so svojou vahou

duratlicka
12. sep 2020

Možno si myslíte, že byť chudá je super, ale nie je.Mám málo telesného tuku, nevyzerám žensky, cykly mám dlho anovulačné, hormóny si so mnou robia, čo chcú. Preto sa pýtame ako pribrať tak, aby sme boli zdravé. Ja rada bicyklujem do práce, potom 4 hodiny upratujem. Taký výdaj energie sa ťažko dojedá.