Poraďte, ako predĺžiť vlasy najšetrnejšie

ssima28
9. dec 2019

Ahojte mamičky mám takú otázku chcem si dat predĺžiť vlasy aká metóda je najsetrnejsia pre vlasy a nieje až tak vidieť? Viem že ultrazvuk len tú pálku si každého pol roka nemôžem dovoliť a mam vlasy na mikado od tehu mi nerastú a nepomáha nič ani ampulky, šampóny, vitamíny, zábaly proste nič skúšala som aj na prírodnej báze a vlasy mi nepodrastu ani o centimeter... Poraďte mi čo je lepšie ďakujem

denullllka
9. dec 2019

@ssima28 ahoj, ja mám predĺžené vlasy eurolockovou metódou a som veľmi spokojná, mám ich asi rok a pól a práveže mi moje vlasy podrastli, len musis rátať s tým, že ti sa ti trosku zriedia tvoje vlasy, nakoľko je ten nadpojený prameň je záťaž na tvoj prírodný prameň vlasov.
Vlasy mi vydržali rok potom som si kupovala opäť nové. Nasporených mám 130 prameňov a bohato to stačí 🙂
Určite budeš spokojná keď si ich dáš nadpojiť, ja to vôbec neľutujem, lebo som chcela mat vždy dlhé vlasy a nikdy mi take dlhé nenarástli.. 🙂)

bimbina
9. dec 2019

Ahoj , ja som mala vždy problém s rastom vlasov . A tiež vždy na krátko . Odkedy používam zihlavovy šampón úplne obyčajný , bez silikónov , vlasy rastu ako bláznivé . Nadpajanie som skúšala , ale ten pocit bezvlasosti po ich odstránení aj tak či tak tá dovedie ku kaderníkovi a opätovnému strihaniu. Čiže síce je to pocit krásy , ak tie vlasky na hlave sú , ale ak tá to prestane baviť , a dáš si ich dole ... vyzerá to horšie ako predtým . 🙂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkazba
10. dec 2019

Za mňa microribg alebo eurolock. Určite nie keratin. Ja som mala nadpojené cez 4 roky, na posun som chodila každé 2-3 mesiace, moje vlasy mi nepadali. Hlavne nájsť dobrú babu čo to ozaj vie a ktorá používa kvalitné vlasy.

panipanka
10. dec 2019

podla mna to nikdy nebude vyzerat prirodzene ak fakt nemas peniaze na to aby si si to mohla davat kazdu chvilu upravovat. plus ked su take kratke vlasy ako ty pises, ze mas tak to nevyzera podla mna moc dobre. skor si skus dat dokopy svoje vlasy, bud trosku trpezliva

ssima28
autor
10. dec 2019

@denullllka a nieje to moc vidieť? Ja sa skôr toho bojím že mi to bude vidieť to že sú napojené preto som rozmýšľala nad tým keratinom... @bimbina no skúšala som už aj ten aj zuhlavovu vodu aj lopuchovu 2a pol roka dozadu som ochorela a vážne sa mi z liekov zničili vlasy a aj vypadali, brala som aj vitamíny, zinok a všetky možné z lekárne dokonca aj na prírodnej báze no rast je minálny vtedy som sa dala zostrihnut aby to nebolo vidieť na mikado a chodila som 2x do roka podstrihnut aby začali rast a to tak ani nie 1cm za pol roka proste len tie zničené konce ale stále nepoha nič preto som sa rozhodla pre napojenie... @nikolka1986 ja som mala tiez také malé miesta kde mi nerastli vlasy na ľavej strane hlavy a tak som si tam dala undercut a pomohlo to tie male miesta za rástli dokonca už dorastajú do dĺžky ako som ostrihana čož už by sa dali nadpojiť... Keby ste vedeli koľko € som minula na tie šampóny a séra a kondicionéry a nič 😕 @panipanka nejde o to dávať peniaze ich upravovať tie s tým ultrazvukom stoja cez 400€ a dat 800€ za rok na vlasy je pre mňa moc... Ak je to eurolook alebo mikroring tam si zaplatíš za vlasy ktoré vydržia rok alebo ak sú to kvalitne ruské 160€a dobre sa o ne staráš tak aj 4roky a chodíš len na prepoj s to je tak 3-4m za cca +-50€ a to nieje až taka strašná pálka a vlastne mne ani toľko nerastú tak možno aj menej...

livka_
10. dec 2019

@ssima28 mozno by bola cesta svoje vlasy si skratit na dlzku max po plecia a napojit - dohustit ich. Kazdy cm "umelych" ma svoju vahu preto po pas vlasy je pre riedke vlasy zle napajat.

denullllka
10. dec 2019

@ssima28 nie neni mi to vidieť, závisí od toho aj akú máte dĺžku vlasov a akú dĺžku si dáte nadpojiť 🙂 ja mám vlasy nadpojene cca 60cm čiže po boky a vyzerá to lepšie ako keď som mala take kratšie a navyše mi nerástli tak ako Vám.. a ono závisí aj koľko prameňov si date, keď si dáte menej tak to vyzerá riedko a nepekne.. treba dať radšej viac a vtedy máte pekne husté vlasy a neni to ani vidno 🙂

ssima28
autor
11. dec 2019

@livka_ ja mam mikado to je po bradu skrátené vlasy... A popravde keby ich mam aspoň po plecia to mi stačí a nerozmýšľam nad napojením nechcem ich po pas dlhé chcem len po lopatky...
@denullllka nechcem to dlhé chcem tak po lopatky a akú hustotu by som si mala zobrať? Tak 100 prameňov či viac?

denullllka
11. dec 2019

@ssima28 tak to nebude vidieť, ked chcete po lopatky 🙂 no podľa toho aké máte husté svoje a aké dlhé, to Vám kadernicka určite povie, že koľko prameňov ale tak ten základ je tých 100pramenov určite, tak povedali mne v kaderníctve. Ale ja som si tento krát vlasy objednavala sama, vyjde to lacnejšie a som spokojná s nimi.

ssima28
autor
11. dec 2019

@denullllka ďakujem a kde ste si kupovali prosím? No tých 100 určite neviem či aj 150 nebude lepšie... A skôr nejde o to či bude vidieť vlásky ale skôr tie spoje som sa bála...

denullllka
11. dec 2019

@ssima28 ja cez stránku dlhevlasy.eu, akože prvé mi prisli a neboli dobre spravene keratinove spoje ( to čo drží vlas) ale pani mi to vyreklamovala a som spokojná.
Spoje nie je vidieť, mne ich nie je vidno ani keď ich mám už odrastene, akože keď budete mat mastne vlasy tak vtedy sa môže stať že Vám to bude vidnona vrchu 🙂 ale inak nie. . No ja mám 130 prameňov viac sa mi už nezmestilo 🤣 ale keby môžem si dám aj 150 len to by som mala asi všade na hlave ... skúste objednať a uvidite 🙂 hádam budete spokojná a aj keby nie, ľahko vlasy predáte

ssima28
autor
11. dec 2019

@denullllka ďakujem veľmi pekne za radu... A ešte otázka ako by som zistila že sú zlé spoje prosím? Teda ako neskusena čomu by som sa mala vyvarovať pri kúpe? Ďakujem

denullllka
11. dec 2019

@ssima28 to zistite keď budete mat nadpojene vlasy a budú Vám padať vlasy tie nadpojene cely vlas a viac ich bude, mne vypadávali dosť a bolo pár spojov zlých.. alebo sa budú uzlit moc tak aj vtedy sú nekvalitne vlasy.. 🙂 to zistite určite.. a radšej drahšie ako lacnejšie treba kupovať. Ja mám ruske vlasy sú aj európske ale tie sú jemnejšie a vydržia vraj menej..

ssima28
autor
11. dec 2019

@denullllka tak vám veľmi pekne ďakujem za rady ste veľmi milá... Tak som zvedavá ako to dopadne všetko 😊a ešte raz ďakujem

ninah1486
10. feb 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

noo neviem ktora je najsetrnejsia ale mne vyhovuje predlzenie vlasov pomocou micro ring, kupovala som si ich cez clipinhair