Ahojte potrebujem poradiť bývame na dedine a potrebujem poradiť kde zoženiem pekne vône do skrine aby mi nezapachali veci poprípade aby sa netvorili mole kde sa to dá zohnať ďakujem
ak aj stylove, velmi sa mi pacia vonne karty Max Benjamin alebo Lochenberg som dnes videla na webe, take ako keby gumove su ked sa to chyti do ruky a zaujimave vone maju 🙂 Maju aj rozne vonne sacky, spreje od vela znaciek, skus si pozriet google. Nechcem robit reklamu z kade si objednavam prilezitostne. Alebo levandulove sacky aj z neakych trhov, ale to mne napr. prestalo vonat, musela som do nich aj tak vonny olej nakvapkat sem tam a posuchat. A vonne sacky som videla aj v Nay, drogeriach, aj v kvetinarstve :D Pripadne babky davali do skrin mydlo.
A este coccolino ma take sacky do skrine 🙂 v DMku som to kupovala kedysi sa mi zda. tie aj pekne vonali 🙂
@simca06022011 ďakujem pekne za tip 👌
@sebik0 kedysi som zhanala aj ja a maju napr. aj v jysku, ale neodporucam. strasne rychlo vyvonaju a sice vrecusko samotne stale vonia, ked si k nemu privonias, ale velmi slabucko.
ked uz, tak obycajnu skutocnu levandulu vo vrecku, alebo verbenu (taka citronova vona). aj zmiesane tie to dve vonaju dobre.
ja som nakoniec zacala pouzivat vonnu sviecku. a ked vyvonia, tak ju zas pouzijem v obyvacke, lebo po zapaleni stale este vydava vonu. takze obojake vyuzitie.
@sebik0 kupovala som Coccolino v DM, alebo v kvetinárstvo, ale najviac sa mi osvedčili tieto ja to mám aj v byte https://auto.bazos.sk/inzerat/100825991/Flowie-...
To na dedine zapachaju veci v skriniach?🤣🤣🤣
Mne da zda ze sa dnes piuziva dtrasne vela chemie na vsetko. Namiesto vydrhnutia vodou a octom pouzivame radsej kyseliny, vone a pod chemiu. Potom to vsetko splachneme a vrati sa nam to spat. Som prekvapena, ako tu jedna pred druhou menuju pripravky na kazdu prkotinu iny. V ich domacnostiach to musi vonat ako v labaku. Tiez som za cistotu, ale chemiu nie za kazdu cenu a vsade.
Tiez mam dobru skusenost s tymi z dm. A mozno pani myslela ze kedze je na dedine nema moc moznosti to zhanat. Este ked ste na tej dedine a mate moznost, tak susena levandula do latkovych vrecusok. Mole to nemaju tusim radi a pekne vam to prevonia
V drogériách,napr.v DM určite majú