Ahoj...poradíte niečo účinne na vaňu? Vždy kúpim niečo, čo vôbec nie je dobré....naposledy som kúpila od Cifu , tekutý čistiaci, že vraj s účinnou šumivou silou, ale nič...aj po pôsobení prostriedok nezabral....nechcem nič také agresívne ako Fixinelu...už fakt neviem, čo by bolo najlepšie...prosím poradite? Ďakujem
pulirapid
pulirapid
ja pouzivam na wc...vanu aj umyvadla...baterie iba zeleny bref....je vyborny.....
pulirapid
Ja používam čistiace prostriedky z DM drogérie - tú ich značku. Neviem si ich vynachváliť. Na vaňu, umývadlá a batérie používam buď octový alebo citrónový čistič. Máme tvrdú vodu a veľmi rýchlo je všetko od vodného kameňa, ale s týmito prostriedkami to ide ľahko dole 🙂
ja pouzivam ekologicky znacky Bio-mex, umyvam nim vsetko, kuchynu aj kupelnu, neskriabe povrch
to je jedno, na ktory v obchode narazim ten kupim 🙂
Pro mě je nejlepší tady ten - Patronal-eco, je ekologický, ale funguje naprosto skvěle na vodní kámen na vaně i na sprchovém koutu, kde je stěna sprchy plastová a skleněná. Tady je vidět i účinek. https://www.hilso.cz/informace/zbavte-se-vodnih...
@steffi123 ja som používala cif ale strasne ho trebalo dolestovat na bateriach a tak,uz asi rok používam iba z lidlu w5 prostriedok na kúpeľne a som s ním strasne spokojna,jediná jeho nevýhoda je ze ked ho nastriekam nedá sa dýchat v kúpeľni pár minút