Poradíte účinný čistiaci prostriedok na vaňu?

steffi123
4. aug 2013

Ahoj...poradíte niečo účinne na vaňu? Vždy kúpim niečo, čo vôbec nie je dobré....naposledy som kúpila od Cifu , tekutý čistiaci, že vraj s účinnou šumivou silou, ale nič...aj po pôsobení prostriedok nezabral....nechcem nič také agresívne ako Fixinelu...už fakt neviem, čo by bolo najlepšie...prosím poradite? Ďakujem

freyjanr
4. aug 2013

@steffi123 ja som používala cif ale strasne ho trebalo dolestovat na bateriach a tak,uz asi rok používam iba z lidlu w5 prostriedok na kúpeľne a som s ním strasne spokojna,jediná jeho nevýhoda je ze ked ho nastriekam nedá sa dýchat v kúpeľni pár minút

jaruska8
4. aug 2013

@steffi123 Nabatérie je super Cif nerez. A ja na vaňu používam Cif sprej do kúpeľne, taký biely. Je super. Fixinelu len niekedy. 😉

steffi123
autor
4. aug 2013

@freyjanr ...akurat dnes idem do Lidla, tak skudim kupit tento pripravok.....ja som fixinelu nechcela preto, lebo niči glazuru na vani......

@jaruska8 .....ja mam ten Cif lemon actifizz, ale ten je v zltej flaši....
Dakujem Vam pekne🙂

jaruska8
4. aug 2013

@steffi123 Tak skús to z Lidla a keď nepomôže, tak vyskúšaj ten biely Cif. 😀

mirage
4. aug 2013

pulirapid

anatalia77
4. aug 2013

pulirapid

m_ij_ka
4. aug 2013

@steffi123 ja kupujem W5 z lidla a je to účinné , vyskúšaj

lolonka
4. aug 2013

ja pouzivam na wc...vanu aj umyvadla...baterie iba zeleny bref....je vyborny.....

mcdog
4. aug 2013

pulirapid

salome_82
4. aug 2013

Ja používam čistiace prostriedky z DM drogérie - tú ich značku. Neviem si ich vynachváliť. Na vaňu, umývadlá a batérie používam buď octový alebo citrónový čistič. Máme tvrdú vodu a veľmi rýchlo je všetko od vodného kameňa, ale s týmito prostriedkami to ide ľahko dole 🙂

steffi123
autor
4. aug 2013

@salome_82 .......veru aj my máme velmi tvrdu vodu......a vyskúšam aj DM-ky, uvidim, čo bude lepšie🙂

natalia951988
23. mar 2016
Používateľ natalia951988 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natalia951988.

ja pouzivam ekologicky znacky Bio-mex, umyvam nim vsetko, kuchynu aj kupelnu, neskriabe povrch

mamanikka
23. mar 2016
Používateľ mamanikka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamanikka.

to je jedno, na ktory v obchode narazim ten kupim 🙂

sigginka
28. nov 2018

Pro mě je nejlepší tady ten - Patronal-eco, je ekologický, ale funguje naprosto skvěle na vodní kámen na vaně i na sprchovém koutu, kde je stěna sprchy plastová a skleněná. Tady je vidět i účinek. https://www.hilso.cz/informace/zbavte-se-vodnih...