Poradíte super wellness pre novomanželov?

janhe
17. jún 2017

Ahojte po svadbe chceme ist na nejaky 3dnovy krasny wellnes s oddychom bazenom sampanom masazami zabalmi. Viete nieco superko poradit z vlastnych skusenosti? Nieco take nie ze luxusnejsie ale take nie pre dochodcov ze liecenie 😂
Take zapadne resp stredne slovensko vdakaaa ❤️

lenicka6697
17. jún 2017

@janhe skuste napr. welness pobyt pre dvoch v Bojniciach. My ideme na jeden taky s priatelom, je tam welness, aj masaze so zlavou, polpenzia, bazen. My sme nasli na zlavoking.sk ale tych portalov je viac

janhe
autor
17. jún 2017

Ahoj a je tam aj bowling a bar neviete? A ako sa vola? Ci ich je tam viac? 😊

bajjka
18. jún 2017

Kempinski permon top

lenicka6697
18. jún 2017

@janhe napr. v Bojniciach je viac, hotel Regia *** a penzion Maxim *** , obe maju vlastnu web stranku. Welness a bazen maju obe no neviem co dalsie ma hotel Regia nakolko uz mali obsadene izby v nami vybranom termine. Penzion Maxim sa mi zda podla fotiek a recenzii este lepsi ako Regia. Maxim ponuka okrem bazenu, welness (jacuzzi , 3 x sauna- parna, finska, infra) rozne masaze s 50 % zlavou pre ubytovanych, oddychova miestnost. Prvych 60 minut mame welness zadarmo. V penzione je aj restauracia, bar alebo si mozete posediet aj pri krbe, na zahrade maju gril.

lenicka6697
18. jún 2017

@bajjka to uz je

lenicka6697
18. jún 2017

@bajjka to uz je ale fakt pre bohatych, 98-152 eur/osoba/noc (aktualny cennik) . Pre dvoch skutocne vela ak chcu ist na na 3 dni/2 noci. To sa neoplati ani cez zlavove portaly. Luxus uz

bajjka
18. jún 2017

My nie sme ani bohatý ale vieme že si to tam vždy užijeme a je tam postarané o nás a aj naše dieťa čo sa týka ubotovania wellness a stravy podľa mňa naj ...

lenicka6697
18. jún 2017

@bajjka tomu verim, musi to byt skvely zazitok a strava musi byt tiez vyborna no stale som toho nazoru, ze to je velmi drahe na osobu

bajjka
18. jún 2017

Áno je to drahé nevravím že je to lacne ale stojí to za to istotne sa pripláva za meno hotela za tatranskú prirážku ale to sú naše Tatry príliš drahé