Začala plesová sezóna a s ňou problém, čo na seba....poraďte, kde sa na internete dajú objednať pekné plesové šaty pre plnoštíhle?
bazos.sk 😉
skus pozriet mimibazar alebo bonprix
...alebo zaloviť v šatníku kamarátok a jednoducho si šaty od niektorej požičať 🙂
Ahoj na Slovensku majú veľmi krásne šaty na http://sugarshop.sk/ skús si to pozrieť, sú naozaj kvalitné 🙂
@jazminn ahoj ...ak nechceš príliš investovať, tak ako ti už kočky radili...skús bazos.sk, mimibazar.sk ... ale poriadne sa informuj na stav a kvalitu látky a pod., aby ti neprišla nejaká "handrička".... šaty, ktoré ponúka bonprix, sa mi až tak na ples nepozdávajú (inak u nich sem-tam nakupujem🙂...tričká a svetríky, bundy) ...ale to je asi vec vkusu ... len ja, som mala na plese dlhé šaty (top+sukňa, takú klasiku...) ... myslím, že také zháňaš a nie "malé spoločenské"? ...a ešte mi napadlo, ak zháňaš šaty na trošku plnšiu postavičku, tak najlepšie by bolo odskúšať si ich ... lebo ti nemusí sedieť strih, aj keď veľkosť by bola ok ... možno by bolo lepšie ísť do nejakej požičovne spoločenských šiat ... neviem... 😉
ahojte ak hľadáte naozaj krásne šaty v tej najlepšej cene tak určite pozrite www.sonya-shop.sk
moje odporúčanie sú šaty značiek SAF, DEPARE a NIFE
značku si možete vyfiltrovať v hornej lište nad produktami výrobca a tam si zašktnete aké značky sa majú zobrazovať
ebay to istí 😉