Kedze mam problemy s krizami a neznasam umyvanie podlah s klasickym mopom, uvazujem o kupe parneho cistica na podlahy (doma mam drevene podlahy a dlazdice) alebo aj ineho typu cistica (nevyznam sa v tom, aka je ponuka). Mohli by ste mi poradit nieco, co mate naozaj overene? Chcem investovat tak do 100 eur...dakujem
Ja mam karcher sc 1020 a som spokojna 🙂 Ziadne smuhy neostavaju a podlaha je hned sucha. Dokupila som si aj hubicu na umyvanie okien a je to super, okna mam umyte za chvilku 🙂
Baby mne ak poradite, co na psie chlpy, tak sa zblaznim od radosti....kazdy den riadim podlahy v celom dome..mam aj parny cistic( ale tiez nic moc,asi musim inu znacku zohnat)...a srsti kazdy den plny vysavac
@erienka my mame v obyvacke lakovanu palubovku a v hale drevene parkety, cistim to karcherom uplne v pohode, ziadne poskodenie nebadam 🙂
Jedine co ta upozornim, ze ked sa ti pristroj natlakuje a bude svietit na zeleno, tak predtym ako spustis paru do hubice, odstrekni najprv trochu pary "naprazdno", cize odmontuj hubicu a tak vypusti tu prvu paru - pri tomto prvom zapnuti vzdy vyjde aj trocha skondenzovanej vody a ta by ti zbytocne zamokrila handricku na hubici. V navode to tusim nepisali, takze ja som tiez mala prve umytie vsetko mokre, kym ma napadol tento zlepsovak 🙂
Viete mi odporučiť, kde by som za dobrú cenu kúpila komponenty na čistenie okien pre čistič Kärcher 1020? Ďakujem 🙂
@ddankaa2 uz ste prisli na to kde bola chyba? Mne tiez ostavaju smuhy. Neviem v com to zle robim. Vdaka.
neviem ci poradim, ale teda my mame doma jeden a je to pekna somarina... vobec to neschne hned a ostavaju potom smuhy...takze ja osobne neodporucam