Chcela by som hlavne kvôli deťom 3 a 5 r. kúpiť už taký väčší bazén, guľatý, priemer asi 3 m a aspoň 1,2 m vysoký. Máme doma psa aj 2 mačky, tak ma lákajú skôr tie s pevnou konštrukciou a aj kvôli tomu, aby sa voda nezačala vylievať z bazéna, keď budú deti vliezať a vyliezať von. Pozerala som už čosi na nete a netušila som že je toľko značiek, rôzne filtrácie, ohrevy, doplnky. Budem Vám vďačná za každý tip, akú značku bazéna máte overenú, čo nutne potrebujeme k prevádzke a čo je zbytočné kupovať. Hlavne nech kúpim bazén čo vydrží naozaj veľa a môže byť vonku od mája do septembra. Ďakujem
Tak, nakoniec sme sa rozhodli pre Azuro od Mountfieldu s priemerom 4,6m, už 5 dní stojí na záhrade a 4 dni sa kúpeme, je to úžasné..... jasné, že je to nové a sme z toho nadšení, ale keďže sme to kúpili už aj s príslušenstvom ako piesková filtrácia a solárny domček, tak sa voda z pôvodných 15 za 3 dni vyhriala na krásnych 29 a to už sa dá čľapkať aj hodinu tam. Je to super, deti sa bláznia a my tiež. Mať doma "kúpalisko" je na nezaplatenie.
nemate prosim niekto bazen z marimexu Tampa? najlepsie s priemerom 2,44 m.......
Dobrý deň, aby sme uľahčili výber vhodného bázenu pre našich zákaznikov sme napísali krátky blog, ktorý nájdete tu: http://www.virivkysaunybazeny.sk/blog/147-masaz... 🙂
pozri si stránku marimex.sk