Viete mi prosim poradit neviem vobec ako mam postupovat poslala som panej balik ziadala si obycajne prvou triedou samozrejme na jej zodpovednost v pondelok mala ho dostat hned v utorok ale este ho nema a vypisuje ,mi ze ona to len tak nenecha bola som aj osobne u nas na poste vravi ze hned to odislo ako som to odoslala co mam urobit bol to tovar za 8 eur poradte mi prosim niekto ci mate skusenosti uz predavam vecicky 4roky nikdy sa mi ani jeden balik nestratil a to mam veci na 3bazaroch Dakujem
Obycajna zasielka moze ist aj 3 dni, aj ked to bolo prvou triedou. A reklamovat sa neda, kedze k nej nemas podacie cislo ako pri doporucenej zasielke alebo baliku.
ja napr. neposielam 1tr. nakoľko nejakým "zázrakom" ide vždy aj týždeň a zásielky podané 2tr. su na druhý deň na mieste
Mne sa stalo niečo podobné. Poslala som balík, stále nechodil a nechodil, už som aj peniaze späť poslala a ten balík prišiel takmer až za mesiac. Tak snáď este pride.
Taktiez som poslal balicek obycajne a pani vraj neprisiel. Ale ani sa mi nevratil. Pani mi napisala neprijemny mail, kde ma nazvala podvodnickou, dokonca sa mi vyhrazala nejakou "inspekciou na podvody" 🙂)) Peniaze som jej vratila a nechcem mat s nou nic spolocne. myslim, ze ked ste sa dohodli, ze zasielka bude poslana obycajne, obidve ste akoby suhlasili s pripadnym zlyhanim posty...
Mne sa stratili zatial dva balíčky, ktoré som si ja zaplatila a na moju zodopovednosť to bolo obyčajne. takže už som s tým nič nemohla urobiť. odosielajúce boli sa pýtať na pošte ale nič tam nebolo, ževraj boli odoslané ale ku mne sa vôbec nedostali.
Nech sa ide ona opytat na postu, ci ho tam nemaju. Znama posielala takto kedysi balicek bratovi, ten jej volal, ze nic nema, ze sa to isto stratilo. Po mesiaci sa jej vratil ako neprevzaty. Nepoucena, posielala mne asi pred mesiacom balicek bez podacieho listka, prvou triedou. Po dvoch dnoch nic, o tyzden nic, tak som jej volala. Spomenula mi tuto prihodu s bratom, tak som sla na postu, s tym, ze mi isto bolo posielane, ale nemam zlty papierik. Pani bola nastastie ochotna, ze sa pozrie a cuduj sa svete, balicek tam bol. Tak napisala na mieste narychlo papierik aby bolo kde podpisat prevziatie a mohla som si ho odniest domov. 🙂
keď to ona chcela obyčajne, tak je to jej problém, nie tvoj... môže sa ísť hádzať o zem na poštu, to je asi tak všetko... nemala byť lakomá a mala si miesto prvej triedy priplatiť službu doporučene, ty by si mala od toho papier, na základe ktorého môžeš reklamovať...