Poradíte ohľadom fotoknihy?

tukanec
25. mar 2020

Ahojte. Chcela by som si dať porobiť fotoknihy (asi CEWE) , aby som si mohla listovať spomienkami. Je tu niekto kto si dal urobiť takúto fotoknihu a vie mi poradiť, ktorý typ väzby / papiera / formátu... sa mu osvedčil?
Ďakujem za rady 🙂

linda15
25. mar 2020

@tukanec ahoj, ja som si odtiaľ dávala robiť už viac fotokníh (3 krát tvrdá väzba /štvorcový formát a kedysi dávno 1 krát zošitovú väzbu) a vždy som bola veľmi spokojná, dá sa s tým veľmi pekne vyhrať 🙂 čiže moje skúsenosti boli dobré, ale typ väzby, formátu záleží už podľa tvojej voľby, čo preferuješ alebo sa ti viac páči 🙂

tukanec
autor
25. mar 2020

@linda15 dakujem pekne. a pamatas si prosim aky papier si si davala ? 🙂

majamat
25. mar 2020

@tukanec aj ja mam niekolko Fotoknih z Cewe. mam jden fotozosit a potom ostatne maju vazbu. makku,a le tvrda je urcite fajn. no mne osobne sa paci ten formaqt 19x15cm ( ak si dobre pamatam ). dovod je ten, ze to velke ako zosit a v pohode sa zmesti do kabelky ( aj do malej ) a je to lahke na prenos.

miskamilka
25. mar 2020

Ahoj, ja mam viacero cewe fotoknih - tvrda vazba, matny papier, som spokojna. Svadobnu fotoknihu pre rodinu som davala na matny fotopapier, ale bezne (dovolenky, dieta) na matnu tlac.

tyaja5
25. mar 2020

tiez mam jednu v tvrdej vazba a na matny papier a tak je to podla mna najlepsie 😉 mne to sedi, velmi sa mi to paci 🙂

krasnysen
25. mar 2020

ja som robila v cewe stvrtu teraz mesiac naspat, vsetky styri maju tvrdú vazbu, velkost A4, tri maju matny papier, teraz poslednu som dala lesklý papier, kazdy papier ma nieco do seba, ale dalsie budem robit uz len leskle, zda za mi, ze ma väčšiu zivotnost a fotky su viac živšie

linda15
25. mar 2020

@tukanec dávala som lesklý papier pri každej 🙂

lenuliatko84
25. mar 2020

Ja som si dala vela krat urobit v pevnej vazbe,je to elegantnejsie ako v nejakej obyčajnej

zuvila9
25. mar 2020

@tukanec ja robievam fotoknihy z kazdej dovolenky. Vzdy v tvrdej vazbe a na leskly fotopapier, flat vazba. Prvu som urobila matnu na odporucanie kamosky, ale musela som ju dat vyvolat este raz v lesklom, pretoze sa mi to vobec nepacilo, posobilo to podla mna tak lacnejsie.
A format zalezi aj od mnozstva fotiek co chcete pouzit. Pri dlhej a velkej dovolenke pouzivam vacsi format, ale ked som robila iba z tyzdnovej dovolenky, tak som musela dat mensi, pretoze kazda kniha ma minimum stran, ktory sa musi pouzit, a na vacsi format som nemala dost fotiek.
Odporucam pozriet si na cewe stranke viacere knihy, najdete inspiraciu a styl , ktory sa vam bude pacit.

tukanec
autor
26. mar 2020

dakujem vam vsetkym za rady🙂 velmi ste mi pomohli. urcite si teda fotoknihy porobim , kedze ste spokojne 😊

majamat
26. mar 2020

@tukanec este musim podotknut, ze naposledy sme si davali robit 3 fotoknihy v 2 pri tlaci boli poskodene fotky. len take akoby rozmazane pasy,a lebo cierne pasy. a teda napisala som im a poslali mi nove fotoknihy.

jumama
26. mar 2020

Ja som davala robit Happyfoto viac razy a vzdy som bola spokojna, len ja si knihu pracne po fotke ukladam sama do podoby akej chce, nie nejako hromadne na jeden sup vsetky fotky, tam je aj taka moznost. Happyfoto mava dobre ceny ak maju akciu.