Poradíte kuchynský robot?

danette
19. máj 2015

Prosím poradte mi z vlastnej skúsenosti kuchynský robot, okrem bežných vlastností by som potrebovala aby mal nástavec na strúhanie zemiakov. Ďakujem 😎

janinah
19. máj 2015

BOSCH Mum 56340,ale strúhadlo na zemiaky som k nemu dokupovala,to mi nevadilo,som spokojná

danette
autor
19. máj 2015

@janinah akurát pozerám BOSH na heureke a asi si aj objednám 🙂 dakujem

janinah
19. máj 2015

@danette ja som mala z MALL.sk

drobcek26l
19. máj 2015

@danette Ja mám tiež BOSCH Mum 56340, a som s ním maximálne spokojná. Odporúčam.

sednaja
20. máj 2015

@danette Ahoj, ja som si kupovala robot Bosch pred necelým rokom. V strednej triede mali najlepšie recenzie Eta Grand, Moulinex a Bosch. Firma Bosch je celkovo dobrá na spotrebiče a mala najviac recenzií - a len kladné, tak som sa napokon rozhodla pre Bosch MUM 56Z40 ......oproti tomu, čo spomínajú dievčatá má ten môj samo navíjací kábel,ale priznám sa, že ho mám takmer nonstop v zástrčke, takže v podstate túto funkciu nepoužívam (avšak je pre mňa vo vyhovujúcejšej farbe..56Z40 je v striebornej, čo pôsobí ako kov - aj keď je to plast, u 56340 v bielej farbe vidíš hneď, že je to plastový obal.....mimochodom, všetky majú obal plastový, záleží však, čo je pod ním ).
Strúhadlo na zemiaky je však potrebné dokúpiť. Ja som našla na nete za nejakých 6€, takže nie je to strašná položka. Na tom strúhadle si môžeš urobiť aj strúhanku (nie je potrebné dokupovať originál strúhankový nástavec). Celkovo však dokupované časti sú dosť drahé, tak si over čo všetko potrebuješ k robotu, aby si naň napokon nedala majland.