Prosim o radu. Bydlime rok v Bratislavě v Chorvatskym Grobu. Chceme se stěhovat jinam do baračku. Z Bratislavy znam akorat pravě tento směr a celkem se mi líbí jen bydleni tu je katastrofa. Manzel pracuje v Bratislave u tří veží myslim Towers se to jmenuje. Můžete mi poradit hezkou lokalitu z ktere by nestravil v autě hodiny v zácpě. Chceme jedině baráček na okraji. Jediny co vim na vlastni kůži tak Podunajska biskupice je katastrofa. Hodinu sem vozila malou na kroužek. Jinak ostatni směry neznám. Dekuju za rady
Suhlasim s nazorom nadomnou. V Bratislave mas naozaj upchate vsetky smery. Niekde trosku viac , niekde trosku menej ale ci ti to trva 35 min alebo 45 je uz jedno🙂
Smerom na rovinku, dunajsku luznu ale dalej je to uz zlozitejsie a velmi zdlhave a na opacny smer je zase celkom v pohode stupava a lozorno... Aspon podla mojho nazoru
Je to presne tak, ako pise @mimla - upchate su cesty od zaciatku Bratislavy, zo vsetkych smerov. Takze ak chcete byvat niekde blizsie kvoli praci, potom jedine v byte v Troch veziach. Kedykolvek budes na dopravu po BA potrebovat auto, je to uplne jedno.
Takze skor odporucam chodit mimo spicky, vyuzivat elektricku, prip. pracovat z domu.
Inak ta doprava sa bude zhorsovat a zhorsovat. Ja som minule isla v spicke do centra a spat a trvalo mi to 80 minut zo Senca. Takze kym to nebude uplne posledna moznost, tak Bratislava pre mna ako miesto zamestnania rozhodne nebude. 🙂
Ja odporucam Cunovo, pripadne Rusovce, Jarovce - tento smer zatial upchaty nie je.
Musí dochádzať autom? Zo smeru Kvetoslavov chodí v špičke vlak každú polhodinu. Ja som z našej dediny vlakom na Novom Meste (pri Poluse) za 20 minút. Električkou k Trom vežiam je to 5 minút.
V BA neexistuje neupchaty smer... Ale zo skusenosti: smer na Dunajsku Stredu, teda Rovinka, Luzna a podobne su na tom velmi zle, cez racu na Pezinok ci Jur je to ale asi o tri a pol auta lepsie. Karlova Ves a teda smer na devin podobne ako cez podunajske... kolegyna ale byv a v Stupave a v praci je skor ako kolegyna z Luznej (praca v Biskupiciach) cize to zahorie este celkom ide, kedze sa to da struhnut cez dialnicu. Co sa tyka Jarovce Rusovce Cunovo, ked muz robi v 3veze cele zle, lebo sa musi dostat cez most mimo Petrzalku a to su kolony podobne ak nie horsie ako na Dunajsku Stredu... Ale ak robi v 3veziach este by mozno slo Bernolakovo alebo nieco tym smerom?
Podunajské Biskupice a ten smer von z Bratislavy, je podľa mňa najhorší. Ostatné sú priepustnejšie. Záleží aj na hodine, kedy prichádzate do Bratislavy a kedy odchádzate. Ja som autom mimo špičky doma z centra za 38 minút (mám to opakovane stopnuté). Drahý chodí po diaľnici, ten to má domov za cca 30 minút, mimo špičky. Vyslovene priepustný smer neexistuje. Upchatý je smer Pezinok, smer Stupava, smer Senec. Ak je problém s dochádzaním do práce, doporučujem vyhľadať možnosť vlakového spojenia, alebo prípade výbornej kondičky cyklotrasu. Inú cestu, ak chcete bývať v blízkosti Bratislavy nevidím. Raz som išla autom a v Juri som videla, ako ma predbieha cyklista. Potom som ho zase ja predbehla mimo obce a keď si to v Rači zase okolo mňa nonšalantne prefčal, zaparkovala som a išla som električkou. Bolo 9 hodín ráno. V túto dobu je podľa mojich skúseností upchaté hádam všetko.