Poradíte ako riešiť hlučnú susedu?

viktoria12
10. feb 2019

Ahojte viete poradiť. Bývame v bloku a suseda čo býva v strednom byte už dosť preháňa . Nehovorím o Tom že hudbu si pustí na plné pecky o štvrtej ráno . A to aj cez týždeň aj víkend. Hádky tam má na dennom poriadku hada sa so svojím synom vrieska neskutočne buchoce niekedy mi to príde na schval .dnes od štvrtej rána samé buchanie vrieskanie. Býva v strednom byte tým pádom to u mňa v obývačke neskutočne počuť mám deti . Neviem čo už robiť aby sme sa trochu vyspali viete poradiť.

hettinka
10. feb 2019

@viktoria12 ak ruší nočný kľud, volaj políciu. Dohodnúť si sa skusila?

pribinak
10. feb 2019

158 alebo 159. Platit pokuty za rušenie nočného kľudu ju nebude bavit.

viktoria12
autor
10. feb 2019

@hettinka bola som tam ráno o piatej že nech je kľud ani neotvorila . To normálne vrieska a zjape aj hodinu v kuse

radka2010
10. feb 2019

nahraj si to, zavolaj policajtov, na domovej schodzi to ries

hettinka
10. feb 2019

@viktoria12 asi pije slebo je na drogách... normálne to nie je

diewcatqoo
10. feb 2019

@viktoria12 ahoj, ak to robi pocas dna, asi vela nezmozes. Ale ak to robi pocas nocneho kludu, rovno volaj policajtov. Ani by som sa neobtazovala ist jej o piatej rano vyzvanat na dvere... rovno by som volala policajtov a robila by som to vzdy, ak by rusila nocny klud

diewcatqoo
10. feb 2019

Inak, my byvame v byte, ale par metrov od panelakov su rodinne domy a tam byva par dochodcov. Na prvy pohlad mila starsia pani, ktora ale strasne vrieska po svojom muzovi. Ale ze brutalne, pocut to az k nam.. a strasne mu pritom nadava. No pani je chora a jej muz nema to srdce umiestnit ju niekam do ustavu, tak to vsetko znasa. Neviem si predstavit, keby byvali v byte a boli to nasi susedia. Mozno mate nieco podobne a pani je tiez chora...

juliet86
10. feb 2019

domova schodza policajti spoj sa najma s dalsimi majitelmi bytov a postupujte spolocne

katarinamarkova
10. feb 2019

@viktoria12 riešiť rusenie nocneho kludu privolanim policie.

zuzkaz91
10. feb 2019

@viktoria12 no takú kravu by som dopriala mojej bývalej susede,ktorej deti mi budili cez týždeň od rána do 22 aj dlhšie moje dieťa,neustále hádky,bitky,a ona sa mi ešte chodila sťažovať za chodak,tv, a že ju budime cez víkend .No keď pani s jej zasranmi si chce pospať do min.9 hodiny cez víkend tak to už vadí.Moje dieťa nikdy neplakalo v noci ,len po očkovaní a už krik pod nami že si raz dovolila poplakat z horucok.A vieš čo suseda toľko klame o nás že ani neverím čo píšeš,na obranu hádzala na nás špinu,jej deti sväté.Nuz teraz sme s tade preč a ona sa vadí s druhými....

beatrix85
10. feb 2019

@viktoria12 len volat policiu. My mame na prizemi susedov co po nociach vyhadzuju aj nabytky z okna a pod. Nie je to na dennom poriadku ale hlavne cez sviatky. Volame vzdy policiu ale nepomohlo to zial.

evalin88
10. feb 2019

Ja som tak vcera v noci pocula neakeho suseda vrieskat na zenu cca 20 minut jej nadavat do ku.. zbabelych. Strasne to bolo cez ventilaciu pocut.. az sa mi na to zobudil 10 mesacny maly.. zacal "vrieskat" on a sused zazracne sklapol. Takze ta uplne chapem.

pininka
10. feb 2019

Žiaľ nemusí ti pomôcť aj polícia, ani starosta casti, primátor a pod. Moja sestra mala ten istý problém, mohli mu oni dávať pokuty, vydokladoval že je sociálny prípad, nehodil na konania ani neplatil a dokonca sestru aj napadol, ale boli tam len oni dvaja. Sestra sa nakoniec odsťahovala, už nevládala ďalej. Sami policajti jej povedali že tu po ošetrení len si niekoho nájsť a fajna bitka. Ale tak toto už je dosť cez čiaru.

sasa1310
10. feb 2019

@viktoria12 nerozumiem, keď niekto toto robí o štvrtej ráno a ty nevieš, čo máš robiť? Volám mestskú políciu, čakám ich dole a keď aj po odchode znova robia, tak znova volám mestskú políciu. A dokola. Ak sa ti polícia volať nechce, tak stačí im vypúť vonkajšie ističe elektriny.

rehabe
18. mar 2019

Ja mám 70 ročnu susedu, ktorej tv ide celu noc. Prestahovala som sa kvoli susedom a dopadla este horsie, lebo v bývalom byte bol hluk cez den, ale tu celu noc. tiez neviem kam z konopy.

rehabe
18. mar 2019

chcela som odhlucnit stenu, ale cenova ponuka jednej steny ma vychádza na 1450 eur, co je riadna palka a este by som musela demontovat vstavanu skrinu.