Pre tie, ktoré zneužívanie deti stále bagatelizujú ako neexistujúce.
Načase, začať robiť poriadnu osvetu u detí a sexuálnu výchovu doma v skorom rannom veku. Deti treba doma učiť, že ich intímnych zón sa nesmie nikto chytať a tiež upozorniť, že keď niekto bude od dieťaťa žiadať nehovoriť niečo rodičom, alebo držať tajomstvo, tak treba bezodkladne hneď o tom povedať rodičom. Tiež, že s ľuďmi ktorých mepoznáme a zvlášť s mužmi sa nepúšťame nikdy do reči.
Je potrebné o tom diskutovať, vysvetľovať deťom všade,kde sa dá, dospelým tiež, niektorým ale... ohľadom týchto "jedincov" žiadna debata, žiadne bagatelizovanie, žiadne lutovanie,žiadne nič 😡😡. Som dobrák človek,ale neviem čoho by som bola schopná, keby...
To je hrozne,snad bo aspon vykastrujú.
A len taká maličkosť, máme tu zrejme (myslím že to tie lúzy, kt. chodili znásilnovat deti do čistého dňa schválili pre seba) premlčaciu dobu z 20 rokov na 10 rokov!!!!
Zle sa to až číta nie to že prežiť niečo také 😪
3 až 10 rokov ? To nemyslia vážne.. vyvesiť ho za švonca do prievanu
Treba tie deti učiť , aby sa nerozprávali cudzím človekom a nedali sa nalákať napríklad na cukrík, čokoládu.
Máš zle info. Tento návrh neprešiel. Takže kľud.
@larisa vraj nie s cudzým treba vravieť deťom, ale s tým koho nepoznáme.
@1ryba nuž návrh bol, iné im prešlo. Toto nie? 🙏
Ja som svoje deti učila, že ak sa náhodou niekde stratia, o pomoc majú vždy poprosiť tetu, nie uja.
Toto neprešlo. Dosť sa o tom debatovalo.
v skole prvacikov ucia, ze nic co sa v skole udeje nemaju doma hovorit rodicom, ...co k tomu dodat?
@luxus10 😳😲😡 vážne?
@zuzanita1609 osobna skusenost...bohuzial....a sikana tam kvitne jedna radost...
@petricka1984 áno nie uja, ale tetu pýtať o pomoc a prvé matky s deťmi, tak staršie panie a potom mladšie ženy.
@luxus10 kde prosím ťa? Toto by som riešila.
Myslis Richtera? To by sa malo zmenit,mozme to my občania.
No stým suhlasim, prečo mam čakať s trestným oznámením 20 rokov? Dôkazy žiadne a páchateľ to bude robiť ďalej, keďže sa mu nič nestalo.
Nikdy nepochopím tých uchylakov ako môžu siahnuť na malé dieťa 🤮