Babenky tak ja Vas vitam u novej teme a dufam ze bude pokojna a bez konfliktov 🙂
vitaj sipcek aj ty dufam ze novej temu budu nase deticky zdravsie a zas o cosi vacsie a rozumnejsie 🙂
nic ine si nezelam,len zdravie,ostatok pride samo 🙂
babky tak co?pisete si tam vo stvorke veselo a my tu 😉
uz sa mi pomaly aj ocka zatvaraju
baby piste si s nami v 5 ke.
ved dani ja viem ze zdravie je najdolezitejsie
saska uz spinka marosko este asi nie
joj zeny jak ma vsetko boli po tom pade
dani ta co to kde si
sipcek krasne krasne 😀
to bdu zajtra pozerat ze co to
som este zamykala raz,tak neviem kde je ostatok.hej saska uz spinka
no ale asi idem spat lebo nepisete mam zamknut?
joj jak ti je fajne ze uz spinka
zamykam baby?
ved si lahni aj ty,alebo citaj knihu,alebo mysli na nieco pekne.... 😀 sak mas chlopa pri sebe,b..a a ty tu pises 😀
ta ty mas ake prsty rychloklepky ze nestiham ha?
no dani ja mam dlhe prsty vies kradosske 😀
ale nie ved som sa musela naucit ked som chcela byt sekretarka
dani ty by si uz mohla dat nejake nove foto do albumu nech mam radost 🙂
joj ta zas len ja pisem a vy ste kde ci to len ja a sipcek v tejto nocnej hodine piseme?
ved aj ja si myslim,ze pisem dost rychlo ale kym mne sa to vsetko odosle a nevidim prichadzajuce prispevky tak si myslim,ze nikto nepise,vies?ved dojdem niekedy k tebe tak mi ukazes ako to rychlo vies 😀
helka ja som si az teraz poriadne precitala tvoj prispevok posledny,ale nevadi ked sme uz tu nie? 😅
som este okupkala maroska aby bol pekny vonavucky lebo zajtra sa mi uz nebude chciet budem unavena
joj moja ved ja ti ukazem ako pisat rychlo aj ked len z dvoma palcami alebo ty vies strojopis ja som bola samouk
ved som aj minule chcela ale nejde mi z mojho telefonu nacitat do pocitaca,neviem preco,asi musim prehodit karty na Borkov tel.a tak stiahnut.dneska som Sasku tocila kamerou ako sa hojdala,joj dnes bola ako med 😵
no vidis to zato ze vcera uhryzla maroska
tak co ideme spat
takze dani len 2 mlieka hej a ked nahodou budes vonku tak nemusis hovorit ze sme sli do pl dobre
ja viem strojopis,som to mala na strednej ale musim pozerat na palce,lebo uz sa mi mylia pismenka ked nekukam 😀 a to by len potom dlho trvalo kym by som to vsetko opravila 😀
joj moja vies to uz je pomaly staroba 😀 😀 😀
no nic idem si lahnut spinkat vela hodin a zajtra skoro vstavam
v poho.ak by si nahodou natrafila na tie frote puncochace kup mi jedny.boze som ti mohla dat prasule.
jasne ze bude,vitaj aj ty anicka hadam uz bez nehody 😀