Len tak by ma zaujímalo koľko mesačne platíte za vedenie účtu? Dnes nám stiahli 14€ vo VÚB a príde mi to trošku moc. Je pravda že všetko riešime cez internet banking a platíme kartou, ale príde mi to prehnane. Ďakujem.
Aj ja mam okolo 8e. Vub mi pride najdrahsia tam si uctuju aj za platby kartou aj za vsetko.z toho ale este ak mam vklad mesacne asi 400e tak mi cosi vracaju..aj tak je to dost, po materskej ked nastupim do prace chcem si vyplatit povolene precerpanie a nevyhodny uver na auto a banku chcem urcite zmenit
tatrabanka ja 0e a manzelka 3,50
Postovka 1€ lebo mam do 26r. Mbank maju uplne bez poplatku ucty alebo unicredit tiez ak splnis tych 400€
My platíme vo Vubke 9€ a za to, že využívame banking a platby kartami, tak nám tých 9€ aj na konci mesiaca následne vracajú naspäť na účet :(
0€ Mbank, toto je hlavny ucet, vsetko platim odtial, aj vyberam. Tatrabanka 0€ ( lebo som tam presla zo Zuno). Tam viac menej sporime, je to zalozny ucet, ale z toho internetbankingu som chora. S ibankingom Mbank sa neda porovnat.
Tak čo pozerám tak vo vubke majú asi najdrahšie účty lebo čo som ja doteraz počula tak vo všetkých bankách mali tak 4, 5, 6 euro alebo napríklad aj zadarmo keď splníš nejaké podmienky.
No Vubka je vychcaná..ona ti dá aj zadarmo, ale musíš splniť toooooooľko podmienok, že sa na to nakoniec vykašleš. Ale myslím, že takmer v každej banke bude nejaké to zadarmo,ale..
5€ poštová banka,inak výbery,platby kartou,IB ,prevody zadarmo.
Tatrabanku máme obaja s manželom a platíme 0€ale musíš spĺňať nejaké podmienky,inak tiež platíš
m bank. 0€/mesiac. platim kartou a vyberam z hociktoreho bankomatu.
volajake sumy treba splnit, ale to bezny clovek da lavou zadnou.
nikdy som nemala poplatky.
lebo som zabudla pin moc ju nepouzivam mam ju na setrenie zlodejina co ti poviem😠🙄
ja mam VUbku dva ucty a kazdy bez polatku
CSOB bez poplatku a Tatrabanka tiez.
Ja mam slsp a platim 6 eur mesacne...tiez zhanam nejaku banku, ktora ma vedenie uctu zdarma, ale zatial som taku nenasla, vsade je podmienka aspon 400 eur mesacne prijem, co momentalne splnit, ked som na rodicaku, je nerealne.
@17alisha https://www.financnahitparada.sk/bezne-ucty
Bez poplatku vychadza M-Bank.
A aj FIO.
Aj fio aj mBank su bez poplatky uz roky
Ja platim 6 eur,tiez mam vo Vub.Ucet mam spolocny s partnerom.Na zaciatku mesiaca mi vracaju 3 eura z poplatku,ako odmenu za vernost,mam tam aj sporenie aj uver.V ramci toho poplatku mam zahrnuty neobmedzený počet výberov a platieb kartou.Nemala si niečo nad rámec?