Dobry den, chcela by som sa opytat, ci by bolo mozne v Popise albumu nejako upravit odstavce. Ked totiz napisem a ulozim novy odstavec, pri prehliadke albumu mi to vyskoci vsetko v jednom riadku. Pri uprave tam ten odstavec mam. Dakujem
🙂
sakra to se tma neobjeví,tak znova..... < p >
samo bez těch mezer
< /p > takly bez těch mezer
to vždy na začátek a konec co chceš mít v jendom odstavci
snad jsi to pochopila 😉
ja som to nepochopila....
ja mám zase ten problém, že ak chcem dodatočne pridať popisky k fotke, tak sa mi neuložia.... 😖
monkula k fotkam - nepouzivaj diakritiku, malo by to ist potom bez problemov
odstavce a ine skrasleninky - pomocou html tagov (na nete je dost stranok, ktore sa zaoberaju tym, co ktory html tag umoznuje)
kaczka < p > nie je parovy tag - < /p > nie je na konci potrebne 😉
dík emjee, skúsim...
No já našla,že to má být i na konci!!Tak díky za tip 😉 Nenapadlo mě to,protože i to fungovalo i s tím 😉
kaczka, ono zase některý wysiwygy (html editory, "what you see is what you get") to bez ukončovacího tagu hlasí jako chybu. Nicméně "p" je skutečně nepárovej tag a bohatě stačí ten jeden na začátku.
Mě by zajímala jiná věc - proč nejde udělat šipka z "
Dakujeeem 🙂 funguje to 🙂
elitera nechapem otazku
emjee, snadno, protože se stalo přesně to, co mi vadí 🙄 nejde udělat šipka ze špičatý závorky a pomlčky, a zjevně ani když se dá všechno do uvozovek a oddělí mezerama (smazala se mi víc než půlka příspěvku). Nicméně vidím, že ty jsi to ve svém příspěvku ze včerejška použila - kde dělám chybu?
ja tam nemam ziadnu sipku - >
😀 pomlcka medzera ostra zatvorka 😀
no, tak tohle byla ostrá závorka, pomlčka, mezera a "pokus" ☹ Jde mi asi o ty ostrý závorky
< -
- >
medzera musi byt medzi tym 🙂
=> tato sa ti nepaci? je bez medzery, len rovna sa a ostra zatvorka
< - pokus
ha!
Ta druhá se mi - ani ne tak nelíbí, jako že znamená něco jinýho 🙂
No a proč tam musí být ta mezera?
Rozhodně díky 🙂
Dík emjee, už mi popisky fungujú 😉
na začátek musíš dát apk text