Ponožky, ktoré nemajú páru

mizu89
30. dec 2020

Ahojte.poradte mi nejakú stránku kde by som našla detské ponožky každú inú za nejakú rozumnú cenu.vsetko čo som pozrela tak cena sa krúti od 4,95€ a viac.🤦
Dedoles zase až moc prehnané ceny a tá kvalita no neviem.🤷
A zľavy neviem kedy by sa oplatilo kúpiť.
Určite si mi neoplatí kupovať 2 pary ponožiek v zľave keď musím zaplatiť poštu a vyjde na to aj tak dosť.
Hľadám veľ.23-26,27-30,31-35( pre 5,7,8,9,10 ročné deti)

huxy
30. dec 2020

Co sa tyka dedoles, treba sledovat akcie. Pred vianocami som kupovala 8 parov za necelych 14€. Zvyknu byt zlavove kody na 1+1 zdarma, aj na vypredajove ponozky. Len treba vystriehnut taku akciu a sledovat.

basska_b
30. dec 2020

Kamarátka urobila také, že išla na stránku dedoles, zaregistrovala sa mailom. Hneď jej prišiel kupón na 10% zľavu. Potom pozerala ponožky, niečo dala do košíka, ale malý ju vyrušil, tak prerušila nakupovanie. Zrazu jej poslali kupón na 25% zľavu. Potom zasa prerušila nakupovanie po chvíli, poslali jej 50% zľavu 😂 tak už čakala, či jej ich nedajú zadarmo 😁 a potom to už kúpila. Oni to vyrábajú v Turecku a reálne tá ponožka ma pre nich výrobnu cenu 1 euro, tak oni sú veľmi ochotní dat velke zľavy. Treba si nájsť ten kupón 1+1 zadarmo

enoula
30. dec 2020
veronikaszabova
30. dec 2020

Za mna maju lepsiu kvalitu fusakle. Dedoles sa nam hned predrali.

tykat
30. dec 2020

@mizu89 ak to nema byt speci darcek...tak 21r. dcera si od detstva ponozky dava kazdu inu, naschval 😀. Zvykla som si kupovat jej ako decku take sety po 3-4-5parov na nejaku temu napr zvieratka, kvety, jedlo, zname postavicky...a ona si to vzdy pomiesala. Take sety maju napr. v HM, CA, Tesco.

mizu89
autor
30. dec 2020

@veronikaszabova áno čítala som že kvalita dedoles nič moc

jana_eyre_2
30. dec 2020

Moje decká dostali dedoles pod strom od mojej netere a moc ich potešili.. ale každu inú ponožku nosia už dlhšie a dedoles teda nemajú - normalne kupujem napr.v KiK viac, tie pomiešame a hneď majú každu inú..

tykat
30. dec 2020
soldi
30. dec 2020

Skus pozriet tatrasvit. Kvalita super a ceny do dvoch eur za par, pri vacsom odbere este dodatocna zlava 20%

janulienka1103
30. dec 2020

Ak nechcete drahé tak už len Aliexpress. Ja som sestre objednávala z Ali a v pohode sú, už aj sebe som objednávala a ešte sa mi ani nepotrhali a už ich mám nejaký ten čas. Zato kúpila som z Pepca a hneď po prvom nosení sa mi urobila diera 🤷 ja viem že im to možno aj dlho stojí na sklade.

nini1010
30. dec 2020

Nemyslim si vobec ze kvalita dedoles je nic moc,absolutne!Mam dedolesky a mam aj Belindy tie najjemnejaie bavlnene a teda Belindy super kvalitne sa mi vydrali uz zo spodu ale dedolesky su pevne hrube nic vydrate.Argument ako "pocula som" neberiem od ludi,ktory nevyskusali to su len take tlachy.Nosim ich ja,dcera aj muz a pred par dnami som urobila dalsiu velku objednavku kde uz boli aj gatky a boxerku lebo muz je s boxerkami od nich velmi spokojny.Jasne ze by som nezaplatila za ponozky 9,99€,ale aj teraz maju akciu niektore pary za 3e,gatky mali detske po 3e,damske za 3,50,boxerky za 4,99.To je podla mna super cena!Navyse,platis za znacku,nie je o com.Boze ludia nemozete mat vzdy vsetko po eure,ved oni musia na tom zarobit,slusne vyzit,je to ich zivobytie 🤦‍♀️

pribinak
30. dec 2020

Ja trápne kupujem ponožky v trápenom Lidli sme všetci spokojní, aj decko aj my dospeli

soldi
30. dec 2020

@nini1010 tak my sme dostali vela dedoles od svokry a podla mna je kvalita priserna. Z nextu su tiez dobre, aj tatrasvit

Ak chcem vesele farebne tak isto radsej happy socks nez dedoles

sissy27
30. dec 2020

@mizu89 za mňa tatrasvit. Ja potrebujem kvalitné bavlnené, nie obrázkové umeliny.

miriam2908
30. dec 2020

@huxy ja som kupila 6parov farebne pasikovych ponoziek na prstok je na pazdom pare ine zvieratko v pepco a pomiesala ich 😉

tykat
30. dec 2020

@nini1010 ...tak ano, ta reklama co kazdu chvilu odniekial vyskoci nieco stoji...a zaplati to zakaznik.

nikyy
30. dec 2020

@mizu89 dedoles má teraz dobre zľavy včera som objednavala dcére jeden pár má vyšiel na 2,70€
Akurát to dodanie je tam až 12.1.2020-15.1.2020

mizu89
autor
30. dec 2020

@nikyy no niektoré ponožky zľava 25%

michellemary
30. dec 2020

@veronikaszabova toto je strašne individuálne, priateľovi sa po troch noseniach predrali fusakle...

nini1010
30. dec 2020

@soldi Fakt?Chapem.Tak ja viem hovorit len za nas.Ponoziek mame mrte takze ich nenosime denne,viem posudit len za nas.Prijemnejsie na nohe su mi urcite tie Belindy,maju aj jemnejsiu humu na nohe,to urcite,ale za mna su vydratejsie.

nini1010
30. dec 2020

@tykat Hm,tak to je biznis,podnikanie,to je tak,to je pravda.

mizu89
autor
30. dec 2020

@michellemary no veď to že niekomu vydržia a niekto zodere.preto nechcem kupovať mačku vo vreci.ale páčia sa mi také zladenie len škoda že cena je vysoká a kto vie aká je to kvalita

hettinka
30. dec 2020

@mizu89 určite radšej Fusakle. Moji ich majú aj 2 roky a než dierky. Výborná kvalita a kupujem keď sú v akcii, napríklad 3+1 zadarmo. Dalo sa naposledy kombinovať aj s ruskami. Teraz isto bude výpredaj.

A mame aj nejaké z AliExpress, take imidzovky Harry Potter a tak, aké kvalita nič-moc.

kristiii
30. dec 2020

@nini1010 no tak ja mám osobnú skúsenosť s dedoleskami a v živote by som ich už za tie peniaze nekúpila. Sú pekné, o tom pokoj, ale po pár pratiach vyžmolkované viac jak lacné ponožky z kiku.

mizu89
autor
30. dec 2020

@kristiii takže kvalita hrôza?

huxy
30. dec 2020

@mizu89 ja si myslím, že je to vec názoru a možno náročnosti? ja nie som extra náročná, to neznamená, že si hocičo kúpim či oblečiem. určite umeliny nie. ale nemyslím, že dedoles je až taká úplná katastrofa, čo tu niektoré píšu. na tvojom mieste by som vyskúšala, možno budeš milo prekvapená, možno sklamaná. no ja zas by som nedala len na názory tých, čo niečo úplne odpíšu.

mizu89
autor
30. dec 2020

@huxy áno máš pravdu.len keby ich dakto mal že aby som ich aj videla.lebo 1ks objednať sa neoplatí.a zase načo na skúšku budem objednávať 3-4ks

mizu89
autor
30. dec 2020

A že cca 7,5€ pošta na dedoles.neni to trochu moc???😱
Doplnkové služby 2€
Slovenská pošta 2,99€
Dobierka 2,5€

nini1010
30. dec 2020

Kvalitne nekvalitne-to je subjektivna vec.Ja ale viem jedno.Mne vzdy spravi den ked si dame vesele ponozky,gacky,ked ma moj muz nejake funny trencle...😁 som doma na materakej takze sa nemam velmi kde prilis stafirovat a toro je mile.A takto ked sme doma aj pocas lockdownu hned ma potesi ked mam na sebe nieco taketo vesele.

mizu89
autor
30. dec 2020

@nini1010 veď to že je to milé a chcela som to deckam pokupit.potesili by sa .len tá cena a pošta 7,5€ má odrádza