Dúfam že rodičia čo ťahajú svoje deti na pohodu majú konečne ponaučenie
👆
Ake? Ja taham svoje deti aj do hor v lete, mam mat aj ja ponaucenie?
akurat som rozmyslala ze buduci rok by som sla so 6 rocnym pozriet. 🙂 Pozhanat si ubytko v trencine a ist kyvadlovou dopravou...
Aké ponaučenie? Nebrať deti nikam? Lebo všade sa ti môže niečo stať. Aj doma, tam sa dokonca stáva najviac úrazov.
Vies ze to sa moze stat pri hocijakom podujati? Aj pri folklornych slavnostiach a aj deti maju svoje festivaly. Niekomu tu pohoda lezi v zaludku
Ak by išlo o podujatie pod záštitou R. Fica, tak to by si asi písala inak, že?
Áno najlepšie daná zadku. Max do okresného mesta
Vzdy ked niekam ideme pozerám počasie a netrepem sa nikam keď vidim že bude burka a nedufam v to, že veď nas to obíde...
Ja dufam ze sa nikomu nic vazne nestalo ale napisem pravdu, absolutne som nevedela kolko a ze vobec su rodicia ktory idu na pohodu s malymi detmi. A este ze v kocikoch, nosicoch, ozaj take malinke. Az tu na koni som si to vsimla 😱.
Niekedy si sice pripadam jak mater roka ( asi ako kazda) ale v zivote nikdy by som netahala dieta na pohodu kde je mrte ludi hlava na hlave a hlavne tolko alkoholu. Len sa tu v mnohych situaciach, temach utvrdzujem ze som naozaj ovela viac zodpovedna
Vzdy sa nieco stane
Festival bol prerušený ešte pred búrkou, všetci boli vyzvaní, kam majú ísť. Kamoška tam bola pracovať. Ten stan, čo spadol, bol stan SLSP. Netreba hneď odsudzovať ľudí, čo tam chodia, keď ani neviete, o čo ide. Je to jedna super kultúrna akcia.
To si ráno vstala a povedala si si ze otvoríš marakisticke okienko podľa svojich hodnôt ci co?
Gratulujem, ze ty si v živote urobila vzdy všetko geniálne a vďaka vesteckej guli si vzdy do predu vedela, čo sa stane!
Uvedomuješ si, že tento tvoj komentár je vlastne agresivny?
Keby si písala v duchu - Ahojte, dúfam ze ste všetci po včerajšku v poriadku a deturence sa priveľmi nezvládli. Snáď vám to všetkým vyjde na budúce, pekne leto prajem.
To by bolo fajn. Ale poznám takých ako ty, ze s detmi tak max pred panelák, aby sa náhodou niečo nestalo!
Je jasné, že sa deti nenechajú voziť na bycikli po strede cesty ale všetkého sa báť keby čoby, to musíš mat pochmúrne život.
skôr nech chytiš hejt tak si zisti správne informacie
čiže nikde netahat deti maximalne do kostola
deti s rodičmi boli evakuované do leteckej veže, program bol prerušený, ludia boli vyzvany aby išli do hotelov, proste do mesta ,
v tom stane sa proste rozhodli ludia že to je bezpečné ,ked nechce niekto odist čo ho mali zvalit na zem a vytiahnut za nohy von v každom jednom stane
pozriem na mobil radar aha bude smršt, zbalim nutne veci a taham do hotela alebo do OC , to v pohode by mali zvladnut všetci bez toho aby ich tam organizator nahanal ako nadute kozy
organizator to zvladol, nezvladli to ludia, to máš to isté ako do hôr sa vyberu v žabkach rozum mi stoji , nechápem proste
žiadnemu dietatu sa nič nestalo tak čo tu riešiš ako
Pohoda sa koná roky a ludia si tuto udalost zamilovali...chodili tam ako slobodni a bezdetni, mnohi sa prave tam zamilovali a chodia tam aj teraz aj s deťmi. Mne sa velmi paci, ze sa to vypracovalo na udalost ktora je pristupna pre vsetkych vratane deti, ktore sa tam urcite nenudia. Tvoj prispevok autorka je doslova otrasný a som si ista, ze ani nevies preco Pohodu nemas rada a velmi by som sa cudovala keby si tam aspon raz v zivote bola. Nebudes ty jedna z tych co hladaju na sto eurovkach satanske symboly a potajme si slahas bromhexin s vodkou? ...lebo to by sedelo na reakciu
Vieš, moje deti pre istotu ani nejedia, veď čo keď im zabehne a zadusia sa ???
Ako je to rozhodnutie rodičov, kde deti ťahajú. Sama som na Pohode nikdy nebola, ale tiež som bola prekvapená, že s tak chodí aj s malými deťmi. Ale každý rodič nesie zodpovednosť za to svoje. Tak ich nechaj v tom aj ty.
Mám pocit, že poniektoré užívateľky v tom majú jasno. Festival = sodoma gomora, čiste zlo. Sex, drogy a rock&roll....
Čo na tom, že tam nikdy neboli? Oni vedia.
Ja by som tam tiež nešiel s deťmi, ani nie kvôli Pohode ako takej, ale kvôli tomu že nebudem ťahať malé deti v 30+ stupňových horúčavách na rozpálenú betónovú plochu bez kopcov široko ďaleko a kde ani nie sú ktovieaké hygienické možnosti.
Myslim si, ze kazdy rodic posudi kde zoberie svoje deti...ty by si sa do toho montovat nemala...ako chapem, ze si frustrovana, podrazdena z tejto formy zabavy, ale nestaraj sa do veci, do ktorych ti nic nie je. Zjavne si si potrebovala ulavit..a to pisem ako clovek, co na Pohode nikdy nebol🙄
Anonym a čo? Ideme rozdúchať vášne?🤦🏻♀️
Ako to tam je s detmi? Je tam moznost ubytovat sa aj ked nemam stan alebo iba stany su?
Ake ponaucenie? Ze organizator to zvladol? Ved rodiny s detmi boli evaukovane do veze. Pred burkou bola Pohoda prerusena a navstevnici dostali pokyny, aby sa ukryli v autach a stanovom mestecku. Pod tym stanom, co padol, bolo par ludi a dostali pokyn nestat pri stlpoch. Myslim si, ze organizator spravil vsetko preto, aby sa nestalo to, co pred 15 rokmi.