Pomsta za prekliatie

rihana12331
1. sep 2022

Ahojte prosím nesiete má čo teraz píšem ale jedna žena má prekliala a to mi aj povedala od vtedy sa mi vodi zle prosím Vás ako mám ja privolať na ňu kliatbu aby sa jej tiež vodili zle ? Ako sa hovorí oko za oko zub za zub ďakujem

klarissa25
1. sep 2022

Bože môj 😀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

vanda323
1. sep 2022

@rihana12331 Treba povedať takto: Ja to prekliatie odmietam v Mene Pána Ježiša Krista, samozrejme musíš v Boha veriť naozaj od srdca nie len že je to nejaký ujo na obraze.....
Prekliatie existuje. . aj farár o tom vravel len ho treba odmietnuť

klarissa25
1. sep 2022

Existuje to v co veríš keď uz tak....keď v to neveríš nemusíš nič také riešiť

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2022

Toto vidim na vymenu pilin.

pribinak
1. sep 2022

Kriste na nebi, je rok 2022. Nič take neexistuje. Zle sa Ti vodí preto, lebo tomu veríš. Keby si sa tomu zasmiala a ukázala jej prostredník, tak sa Ti zle nevodi

stanulienkat
1. sep 2022

😁😁🤣😂😂

bessie12
1. sep 2022

idem robit buchty na pare kto sa prida ? pukance sa mi uz minuli 😂😂

zuzinka888
1. sep 2022

@vanda323 no to mozno ano. Ale ju zaujima ako poslat kliatbu inej osobe. To uz s Jezisom nema nic spolocneho ale skor s diablom.

galganka
1. sep 2022

Potri ju ocikanou plienkou, povedz do pohára, čo sa jej má stať, daj jej ho na hlavu a v noci nahá prebehni okolo bloku s jej chumáčom vlasov zastrčeným kde chceš... 💪

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanda323
1. sep 2022

@zuzinka888 Aha, to máš pravdu ja som to asi zlé prečítala

stellarstar
1. sep 2022

@rihana12331 otoč všetky zrkadlá v byte / dome oproti stene a hlavou dole a tri krát opluť zrkadlo a popritom mysli na ňu. Toto určite zaberie

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
1. sep 2022

tu bude ešte dnes zábava

raffaella
1. sep 2022

Vidím to na IG @modry_komik 😉

alexka89
1. sep 2022

Ver tomu že keď ťa tá osoba prekliala ona sama bude tiež prekliata ..a možno skôr preklaje seba ako teba tým že vôbec tu kliatbu vyriekla na niekoho iného

kik2022
1. sep 2022

@rihana12331 To, že by si ju prekliala alebo sa jej nejako pomstila ti nijako nepomôže a neurobí ťa šťastnou. Treba konať dobro. 😊

sszuzu8
1. sep 2022

Oko za oko zub za zub berieš na seba ťažkú karmu zlato 😏 neber si na seba jej hriechy ju to dobehne čoskoro a bude sa veľmi trápiť. Ty sa okup v kave (vraj čistí od prekliatia) kúp si nejaký šuter a ukludni sa. Po ďalšie nie každý vie preklínať možno ti to len povedala aby si tomu uverila. Myseľ je silný nástroj

sszuzu8
1. sep 2022

@pribinak aaaale existuje. Aj prekliatie aj zoči aj červená/cierna/biela mágia.. Kto zažije ten uverí

pribinak
2. sep 2022

@sszuzu8 no jasneee, abraka-dabra, čary-mary a ….iné hovadiny

Ja verim v zdravý rozum a nie v takéto hlúposti

sszuzu8
2. sep 2022

@pribinak ja som prekliata bola a vzalo mi to 6 rokov života. Nepamätám si z toho absolútne nič

dusankomoj
2. sep 2022

@rihana12331 chápem dobre: tebe nevadí,že si prekliata a nezaujíma ťa ako sa toho zbaviť? Radšej chceš vedieť, ako prekliať naspäť? 👏👏👏

pribinak
2. sep 2022

@sszuzu8 prosím tá, ak máš nejakú traumu, vyhľadaj odbornú pomoc, nie veriť takým hlúpostiam

veronnica080
2. sep 2022

No uz som si myslela, ze ma dnes uz nic nepobavi. Dakujem ti, hned mam este krajsi piatok. Inak zaujimave, ze sa nechces kliatby zbavit, ale radsej budes trpiet ked bude trpiet aj ona

ckocka
2. sep 2022

@sszuzu8 To musela byť dobrá jazda.

elizabet173
2. sep 2022

@ckocka 👍

jozef11111111
3. sep 2022

@rihana12331 takže si presne ako ona tým istim bojuješ...kedisy ak niekto ti ublížil tak sa vyvrazdil aj celí rod potom bolo iba oko za oko bez ľútosti potom krestanstvo viem aj odpustiť a vedia aj tebe odpustiť.. , brániť sa máš ale nie takto ... pomstu len čakáš .