Pomôžu kondičné jazdy začať so šoférovaním?

26. sep 2024

Pomôžu kondičné jazdy začať so šoférovaním, ak som od zloženia vodičských skúšok nešoférovala (5 rokov dozadu)?

pribinak
26. sep 2024

No Jasne. Toto je presne ich ucel

pinkgirl
26. sep 2024

Určite áno, mala som oveľa dlhší časový úsek od vodičáku a pomocou kondičných jázd som sa k šoférovaniu vrátila. Veľmi mi to pomohlo.

anickaaa6aaa
26. sep 2024

tiež nad tým uvažujem. lebo mám problém s parkovaním a muž ma nechce priučiť, lebo si vraj nedám povedať. pritom on nevie vysvetľovať a len mi krúti volantom, že to tak a tak... no hrúza :D

autor
26. sep 2024

@pinkgirl a koľko jázd ti bolo treba na samostatné šoférovanie?

pinkgirl
26. sep 2024

To si už nepamätám presne asi 3x dvojhodinovky. Učiteľ bol pohoďák, pred vyjdením z parkoviska sme sa porozprávali o mojich potrebách, doterajších skúsenostiach, a prispôsobili sme tomu moje jazdy.

adrianap83
26. sep 2024

Po 10 rokoch nesoferovania, 10 jázd kondičných, asi aj viac. Tak je ale potrebný dobrý inštruktor. Výber si poriadne. Ja som mala mega trpezlivého, sa zaoberal aj šoférmi s blokmi po autonehodách vyslovene

janka_266
26. sep 2024

@anickaaa6aaa na parkovanie je najlepšie ísť sama a lepšie sa parkuje na miesto medzi dvomi autami, ako na prázdne parkovisko 😃ale teda trénovať radšej na prázdnom 😃ale take parkovanie pozdĺžne ide stále mimo mna 😂

cimage
26. sep 2024

Urcite pomozu take jazdy. Aj moja kamoska po 10r isla na jazdy, ked jej muz kupil auto a odvtedy jazdi. Zatial nie velke vzdialenosti, ale zvlada jazdit v Bratislave.

mabenn
26. sep 2024

ano, ja som dala 3

raztovsetkozmizne
26. sep 2024

Neviem v ktorom meste bývaš, ale kondičné jazdy nie sú zrovna najlacnejšie. Ak máš na to ale financie, určite choď do toho. Možno by som ale poprosil známeho ak máš nejakého že by si sa rozjazdila po nociach s ním/respektíve keď premávka bude minimálna.

kiki68
26. sep 2024

Mozno ako komu, ale zle to byt nemoze. Ja napr nemam rada to, ze by niekto sedel vedla mna, uz muz mi lezie na nervy 😀 Ja som tiez zacala jazdit raz po cca 2 rokoch a proste som sadla za volant a skusila dopredu, dozadu a potom uz isla. Prvy den tak opatrne a dalsi som sa divila, ze akoby nic a cvalala ako zvycajne.

ketrint
26. sep 2024

Konkrétne na parkovanie si určite kondične jazdy vezmi! Ti inštruktori to fakt vedia pekne vysvetlit a natrénovať s Tebou. Nebudeš mat ani stres (ako máš z muža), aj to lepšie pochopíš. Určite chod to toho. ☺️

mia2906
26. sep 2024

A v akom meste bývaš? Ja som začala pár mesiacov dozadu po Bratislave jazdiť, zatiaľ iba s mužom všade. Sama mám zatiaľ rešpekt, chystám sa asi skoro ráno keď nebudú auta všade...😁 Ale hlavne som potrebovala automat 😁

mantilka
27. sep 2024

Je to individuálne. Ja som mala 3. Nesoferovala som vyše 10 rokov po vodičáku som len raz sedela v aute. Ale mňa pochválil inštruktor, že vraj vidno že som jazdila 🤣...hanbila som sa mu povedať, že 1 jazda po vodičáku. Jedna z tých troch jázd bolo parkovanie.

mantilka
27. sep 2024

Teraz si spomínam, že prvá jazda bola mimo mesta....som ho o to požiadala ale o 15 minut ma zobral dom mesta, lebo vraj mi to ide...som bola v šoku že som v normálnej premávke. Bol kludas, perfektne vedel všetko vysvetliť, na všetko som sa ho pýtala. Myslím, že som si dala druhu jazdu parkovanie a tretiu večernú jazdu.Lebo večer človek vníma cestu úplne inac.

margotka17
28. sep 2024

Super rozhodnutie, určite ti to pomôže. Držím palceky 👍