Pomôžte nájsť hračku - pomôcka na logopédiu

eba7
12. okt 2018

Ahojte, pomôžte mi prosím nájsť hračky. Bola som s dcérou na logopédii a pracovala tam s takými tvrdými kartónovými puzzle (vždy dva diely k sebe), na jednom bolo dospelé zviera a na ďalšom mláďatá a spájali sa dokopy (takéto sa mi podarilo nájsť len Puzzle Duo, ale nebolo to ono, boli to také reálnejšie obrázky a zvieratá na nich jedli, alebo niečo robili a dalo sa to komentovať). Potom mi ešte logopedička ukazovala podobnú hru (tuším 4 alebo 5 dielov sa dávalo dokopy), kde bolo tuším tiež zviera a potom sa k tomu dal pripojiť obrázok toho, čo je, kde býva a pod. Nepamätám si názov ani výrobcu a vôbec sa mi to nedarí nájsť. Prosím, ak to niekto poznáte alebo máte (nemusia byť presne také ako som popísala, môže to byť aj priraďovanie iných vecí), dajte vedieť, príp. aj nejaký link. Dakujem!!

dskjhfdlkdjhl
12. okt 2018

Myslis taketo nieco?
https://zabav-deti.cz/clanek/drevene-diy-puzzle...
Lebo to sa da aj doma vyrobit. Nemam s tym skusenost, lebo hoci som na logopediu chodila s dcerou, tak nic take sme nepotrebovali.

precopreto
12. okt 2018

http://www.kafomet-eshop.sk/product/didakticke-...

Ahoj, skus prezriet tento eshop, mame odtial vela hier, s ktorymi sme sa casto hrali. Na priradovanie napr.puzlino, memino..

eba7
autor
12. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl nie, skor som myslela take priradovanie, napr. Sliepka a vajce, krava a mlieko, vcela a ul, sliepka a kurnik, zajac a mrkva, krava a trava alebo tie mamy a mladata. Ja viem, ze sa daju povytlacat obrazky z netu, alebo vyrobit a pod., ale chcela som si to ulahcit plus bude dcera zaroven cvicit aj motoriku s tym puzzle 🙂. A ja to tiez uplne ze nemusim mat, ale chcela som s dcerou trenovat, mne ide hlavne o to opakovanie jedneho typu vety plus priradovanie napr. Konik papa seno, zajac papa mrkvu alebo velka opica, mala opica a pod., lebo dcera ma problem so zajakavanim

eba7
autor
12. okt 2018

@precopreto anoo nieco na ten styl, idem popozerat, dakujem

lubik87
12. okt 2018

https://www.modrykonik.sk/market/hracky/pesjw4/...
@eba7 skús si dať do Google priradovanie montessori možno sa dopátraš 🙂

nastasias
12. okt 2018

@eba7 ak si este stale nenasla ... Nasa logopedicka to ma tiez ... Ofotila nam to na papiere a doma sa s tym hrame ... Idem tam az 19.10. ale mozem sa spytat a vyfotit krabicu 🙂

nastasias
12. okt 2018

@nastasias teda aspon myslim ze je to ono lebo tam bolo tusim 8 zvierat (krava,koza,macka ...) 8 mladat a potom obrazky uzitocnosti ... Macka chyta mysi, pes strazi dom, sliepka vajcia atd

nastasias
12. okt 2018

@eba7 to len ja si mozem odpovedat sama sebe :D

marlenka222
12. okt 2018

@eba7 inak hra volá sa farma aj tu ju majú v bazári je tam presne čo píšeš. Krava-slama, sliepka-vajce

eba7
autor
12. okt 2018

@lubik87 dakujem, popozeram

eba7
autor
12. okt 2018

@nastasias 😄, dakujem, my tam tiez pojdeme za tyzden alebo dva takze to si mozem potom aj ja pozriet, chcela som len, ze si to rovno aj kupim 🙂, ale dakujem za ochotu

eba7
autor
12. okt 2018

@marlenka222 super, dakujem! Idem hned pozriet