Ahojte, pomozete mi identifikovat pesnicku? Pamatam si k nej videoklip - spevacka stoji s kamaratkami pred klubom, ma oblecene cierne saty bez ramienok s takou kratkou nadychanou suknou akoby z pierok. Myslim ze sa predbehnu v rade a vojdu do klubu na zachodoch sa prezliekaju - ona si len stiahne saty a pod nimi ma akoby cele plavky, vytiahne snurky a zaviaze si ich okolo krku. Potom tancuju na parkete, ona spieva a cely klub tancuju v pozadi za nou. Je to nejaky stary letny hit, aspon myslim. Ani za svet si neviem sponenut na nic viac :-/
Mna napadlo Murder on the dance floor, ale ked pozeram tak ma cierne saty bez ramienok, ale ziadne plavky, ale zato vsetci tancuju spolu.
@oblecenie99 omg ano!!! Dakujem. Nepamatala som si to presne, ma tam pred klubom aj cierne saty.
To fakt? 😅 Nebyť tejto diskusie,asi už zomriem tak,že na tú pesničku zabudnem, ficala,keď som chodila na výšku. Ale ako som čítala tvoj popis,hneď mi začala hrat v hlave 😁
Fakt 😁😁😁 vrtalo mi to v hlave cely den
Mňa hneď napadlo INNA - Ten minutes. Ale ako pozerám klip,tak ona má celý čas tie plavky či čo su to za šaty. Asi to nebude ono