Prosime vas pomozte nam.manzel stratil pracu a nemame na najom ak mate neake veci prijmeme vsetko,co nepotrebujete alebo coho mate vela .prosim pomozte nam.zhaname aj neaky byt prosim ozvyte sa ak viete nam pomoct.mame sice len 1 dieta ale nechceme onu prist kvoli socialke.manzelstvo sa nam ruca kvoli peniazom a ja uz som zufala a nevladzem dalej.sme vychodniari zijuci v bratislave.manzel sa snazi si najst aj pracu.prosim naozaj pomozte ako viete.dakujeme a budeme sa za vas modlit.:'(:'(:'(:'(:'(
nechcem ti krivdit, ale este pred 10 dnami si zalozila temu o tom, kto sa ku tebe prida na cvicenie do posilky Jodi v Dubravke a teraz potrebujes pomoc vo forme "hocico"? skus zalozit temu, v ktorej nam mozes viac priblizit vas problem, popisat situaciu, tak sa mozno skor najde niekto, kto vam pomoze...
ja ti tiez nechcem krivdit,ale pises sama proti sebe.. tak nemate pracu, peniaze ale hladate byt? 😖 divna kombinacia 😎 a neverim,ze v bratislave chlap nenajde robotu.. 😉
Boze zase osoby co len na dotycnu ,ktora potrebuje pomoc utocia a nepomozu!Tak sa jej neozyvajte ked jej nechcete pomoct?Co ju tak spovedate?..
Linka pomoci 0800 12 00 24
Koordinátor: Áno pre život, n. o.
Charakteristika: Bezplatná telefonická linka pre tehotné ženy, obete domáceho násilia, všetkých ľudí v núdzi predstavuje 24 – hodinovú službu a umožňuje získať základné informácie o formách pomoci ženám nachádzajúcim sa v krízovej situácii.
Kontakt: www.anoprezivot.sk
Projekt Sára
Koordinátor: Spoločnosť sociálnych sestier v spolupráci s centrami pre rodinu
Charakteristika: V projekte ide o podporu rodín a prípravu mladých do života. Táto služba má dvojrozmerný charakter, na jednej strane podržanie rodín v záťažových situáciách (psychická, fyzická preťaženosť rodičov, deti so špecifickými poruchami, mnohodetné, neúplné rodiny, nezrelé partnerstvá, napätia a nedorozumenia medzi manželmi či nezvládanie výchovy detí) formou dobrovoľníckych služieb. Na druhej strane sú to praktické zručnosti, ktoré si dobrovoľníci (stredoškoláci, vysokoškoláci a pracujúci) osvojujú počas pomoci rodinám. Projekt je určený pre rodiny s deťmi (do 16 rokov), ktoré sú v ohrození z viacerých dôvodov.
Kontakt: www.rodinabb.sk, www.nacocirkev.sk
nerozumiem ako ti pomozu nejake veci (hocico), ked nemate peniaze... Kedy stratil pracu? ake ma vzdelanie? co robi? kolko ma dieta? nemate na najom, ale zhanate byt...teraz byvate kde?