Ahojte chcem sa vás spýtať či niekto z vás pozná rodinu alebo slobodnú mamičku ktorá si nemôže dovoliť kupovať veci či šaty pre svoje dieťa a je aj po prípade v hmotnej núdzi...rada by som pomohla s šatami alebo trebárs aj na mamičku...Dakujem
@kitti0503
@terezka1947 mamicky ja by som vam rada odporucila skupinku "pomahajme si navzajom v nudzi". Ak chcete aby sa vase vecicky dostali do tych spravnych ruk, odporucam vam informovat sa u moderatoriek skupinky @skajka52 @mima1311 @petkovamama ,dakujem
@kitti0503
@terezka1947 ahoj.som moderatorka skupiny,pomahajme si navzajom v nudzi.dakujem mamicke @garnelia,ze vam poslala link na skupinku.ak mate cokolvek na podarovanie radi vas privitame.je tu vela mamiciek ,ktore su v nudzi s detickami a vasa pomoc ich urcite potesi.dakujem vam velmi pekne uz vopred za ponuknutu pomoc.Monika
@garnelia dakujeme .
joooooooooj ste ma tu potešili...no a kde a ako mám posielať?? dajte mi radu..jajj teraz pozerám lepšie že do skupiny sa treba pridať a kdeže to ? 😀 pridajte ma lebo ja som už z tohoto jelen tak sa ťeším
@petkovamama urcite sa ozvem...sice nemame toho vela,ale ked tak clovek pozera na zivotne pribehy trebars v Modrom z neba,tak si clovek povie,ze si casto zije nad pomery ☹
@petkovamama
@kitti0503 ste zlate mamičky, kedže sama viem čo je to nudza, velmi rada som to urobila a urobím aj v buducnosti pre vsetky maminky a ich deticky, ktore potrebuju pomoc 🙂 krasny den 🙂
@petkovamama a to si ma vy pozvete do skupiny? ci akoze ja sa mam sama...nejako sa tu na MK nevyznam....poradte
kurník šopa že už ani ja to neviem nájsť jajj paana poradte mi..bud to mám obnovené alebo neviem ale zatial neodídem kým ma nezaradíte..pod ktorou témou to mám konkrétne hkadať?? lebo to viem že núdza ale v ktore časti??? paana takýto jelen nemôžem byť 😀
@kitti0503
@terezka1947 ja vas do tej skupiny pozvem ako priatela,mozte chvilu pozorovat priebeh,ako to tam funguje a popripade sa spytat moderatorky ,kazda vam rada poradi.
@petkovamama dakujem...uz som tam 😉
no už som už som 😀 paana no trvalo mi to 😀 😀 😀
Zdravim.rada sa pridam k tym kt.daru.obuv,hracky,oblecenie
Zdravim, bol by tam zaujem napriklad aj o postelnu bielizen?
Mam postielku, v dobrom stave. Darujem hocikomu kto si pre nu vie príst. je rozmontovaná, nám dobre poslužila.som z Chorvátskeho grobu
@kitti0503 mile mamicky citam vase clanky a je mi do placu lebo kazdy tu ponuka vecicky pre deti a som taka hambliva napisat ze ja by som potrebovala tie vecicky pre deti mam stiry deticky teras mam dvojrocneho chlapceka v febuari bude mat dva rocky mam chlapva 11rokou a desat rocneho pavlinka ma sedem rokou a je mi velmi zle ked si pomislim co nas caka. manzela vihodili z prace a som nutena tu napisat teras mi jedna pani odpoorucila aby som napisala tu ze urcite sa najde dobre srdiecko kto mi napise ide ta zima a hoci som hambliva som nutena poprosit ci niemate nieake vecicky na moje deticky moj matko uz zasjtra nepojde do skoli lebo uz nema ani na nohy nic uz sa hambi v tich dieravich do skoly ale rozmislam co ked nepojde bude s ucivom do zadu a tim mu pokazim ucivo mi sme si zili moj manzel robil v skole lenze boli problemi a stratil robotu sme zufale takze vam prosim mamicky pomoste ak mozete hociČIM ,,,DAKUJEM ZA PRECITANIE MOJHO PRISPEVKU ,,,,,DIKY MOC ZDENKA
@kitti0503 AHOJ NEVIEM CI MAS ESTE AKTUALNE TEN PRISPEVOK ALE POZNAM MAMUCKU KTORA TO POTREBUJE AK MOZEM POMOZ ,,,DAKUJEM
zial uz nie je
ahojte mamicky pomozte mi prosim mam 5 krasnych zdravych15,12,3 a dvojicky 1,4m deti nenajde sa medzi vami zopar dobrych ludi co mi financne pomozu prestahovala som sa za priatelom koli financnej situacii nebolo nam az tak zle zili sme z vyplaty do vyplaty ako mnoho ludi ale nemohla som si dovolit platit byt a poplatky na SK a priatel v CZ tak sme sa rozhodli ze budeme spolu tam kde nam bude ako tak dobre je nam tu ovela lepsie byvame tu iba styri mesiace ale zvykame si 🙂 lenze nakolko dcera dovrsila 15 rokov a ucet v banke pisany na nu skoncila jej platnost karty rozhodli sme sa zalozit ucet tu a na SK sme ho zrusili hned mi sestra sla na urad zmenit cislo uctu ale pani jej povedala ze ked ostavam v cechach tak nemozem dostavat matersku ani pridavky na sk no super a zacal sa kolobeh vybavovaciek po uradoch skratka pani mi na urade povedala ze tento mesiac nedostanem ani korunu lebo som to nestihla do terminu a mne treba zaplatit byt stravu pampersky mlieko .....a este k tomu vianoce predo dvermi som s toho strasne zufala este nikdy som sa tak necitila a toboz nie pisala takto verejne pomozte mi prosim vas ked sa najde niekto pisem vam cislo na mobil 773924526 dakujem
pomoze mi tu negdo dakujem pomoze mi tu negdo dakujem -
rozvedena mamicka.Mam 5 rocnu dcerku,ktora je casto chora,ma astmu,potravinovu alergiu,ma vela dalsich nalezov. pomarance nemoze ani ovocie zachvatmi a ja na vlaki mame zadarmo pomozete mi prosim vas sme zo snini potravinavi aj leki su drahe a dakujeme vam pekne bivali sme aj na ulici hladom som zo snini dost hora je dakujem najde sa tu dobri clovek co pomoze aspon nieco dakujem vam bivali sme na ulici 2 roki volake obecenie na 5 rocnu krizov cetre teraz sme na podnajme neda sa to prosim vas cerku co sa budedat dakujem
Dobry den prajem volam sa alexa mam 3 rocne dieta zatial na nepredlzenom koli dlhodobemu zdravotnemu stavu malej bola som nutena odist od nej do prace a nechat malu na tazko choru svokru ja a priatel ked sme sa zamestnali konecne sa mi ulavilo ze uz bude dobre mala mi tom case ochorela tak priatel ostal malou doma ja son robila 3 tyzdne do kopy pracu problem nebol museli ma prepustit kedze som bola dohodacka a setci agenturaci von :( neberiem momentalne ziadny prijem dnes len 24 rodinne to je cele preto vas velmi pekne prosim o potravinovu pomoc neaku tu hygienu a lieky na teplotu hrdlo a kasel dost som ochorela nemozem ist ani ku doktorke pretoze nemam ani na lieky a bojim sa ze to uz chyty aj mala budem vdacna za kazdu pomoc som zo surian dakujem
Ahojte volam sa Simona touto cestou hladam financnu pomoc .Emília a Liliána sú naše vytúžené dvojičky. Narodili sa skôr, v 31.týždni tehotenstva. Kým Emília predčasný pôrod znášala dobre, žiaľ, Liliána nie. Dostala krvácanie do mozgu a neskôr pribudla epilepsia a diagnóza detská mozgová obrna kvadruparéza. Boli sme sklamaní, zúfalí, beznádejní, nevedeli sme ako a kde začať s liečbou. Všetky naše predstavy o šťastnom živote troskotali.Potrebujeme financne pomoct pre deti na Vianoce .
@kitti0503 ja by som taku tiez rada nasla....naposledy som tak nieco poslala jednej mamicke a ona to predavala na svojom bazariku 😒
tak uz by som rada pomohla tomu,co to naozaj potrebuje...skus pozerat pribehy v Reflex,Modrom z neba.....zopar balickov som poslala im....adresa sa da zistit v telke,resp.na ich stranke....