Dobrý deň , kúpila som si psyllium a chcela by slm vedieť či to pomoze k chudnutiu
@andrea1235356 skôr pomôže s trávením
@andrea1235356 existuje aj Psyllium slim,ktoré si môžeš dať pred každým jedlom. Malo by ťa zasýtiť a tým pádom zjes menej.
Pozor na to, kamoskin maly si odpalil creva. Prehanal to. Vyrovnalo mu to klky. Dlho sa daval dokopy.
Nie,nepomoze
@andrea1235356 psylium pijem niekoľko rokov,ale nikdy som nemala pocit že by som pri ňom schudla,a dokonca ani že by som menej zjedla 🤷
psylium je dobre, ak nie si schopna zjest dostatok vlakniny, na chudnutie ti nepomoze, ani nejako nezasyti, je to dost hnusne
@andrea1235356 ..mas nadvahu, lebo mas prilis vysoky prijem kalorii vzhladom k tvojmu vydaju . prebytocna energia sa uklada vo forme tuku . ziadna magia - obyc fyzika . cize riesenie vyplyva z toho co som povedal .. zniz prijem kalorii a zvys vydaj energie. toto je pre telo "neprijemne" co dava najavo pocitom hladu. 🙂
ziadne psylium samo o sebe nic nevyriesi.
Psylium je super vec,ale urcite nie na chudnutie.
Pouziva sa pri zapchach,ci inych poruchach travenia,je to vlaknina,ale neodporuca sa to jest ani ako nahrada ovocia a zeleniny,alebo obilnin...je to len podpora.a urcite sa to nesmie uzivat dlhodobo.
Väcsie mnozstvo sposobuje hnacky.
A treba pritom vela pit,pretoze to v tele nabobtna a pokial s tym.neprijmes dostatok tekutin, moze sposobit aj zavazne problemy.
Na chudnutie nejestvuju skratky.
Vsetko co je na trhu,je len podpora.
Skus si nastudovat dietu dr.papae-dieta v spanku...
Mne celkom pomohla.
Ale tiez som to nevydrzala dlhodobo.stale sa k nej vsak vraciam....
@andrea1235356
@osky ...este by som podotkol ,ze vaha je vysledkom ZIVOTNEHO stylu . ..z toho vyplyva aj riesenie a to - TRVALA (rozumej dozivotna) zmena zivotneho stylu. kratkodoba dieta nikdy nic nevyriesi. ak sa clovek vrati k povodnemu zivotnemu stylu - vrati sa aj povodna vaha .
@andrea1235356 malo by ta to ciastocne zasytit, ale nie je to prioritne na chudnutie.