Ahoj ženy, neviete niektorá čo s tým? Cez deň som bola na telefóne, listovala som facebook a popritom pustený podcast. Telefón sa z ničoho nič vypol, teda ukazovalo že sa vypína, dala som ho na nabíjačku a robila si svoje doma. Teraz pred dvoma hodinami som sa k nemu vrátila, ukauje logo apple a potom čierna obrazovka a zas logo apple a tak dokolečka. Ked ho dám dole z nabíjačky, tak po ukazaní loga ukáže ze je vybitý, ked dám nabiť tak zas logo a nejde zapnúť. Nutne ho potrebujem, ráno sa mám niekde staviť a budem s niekym dôležitým volať, sim kartu neviem prehodiť nemám doma iný telefón, a nemá mi kto požičať bývam sama a nemámmani komu dať cez čo vedieť že potrebujem pomôcť.Velmi nepekna a neprijemna situácia, neviete niekto čo s tým mobilom prosím?
Ano nabíja. Lebo ked napíše že je vybitý, tak ked ho dám nabiť tak rozpozná že je napojený a ukáže logo apple a zas dokolečka
no ale ci aj naozaj nabija, ked sa tvari, ze je stale vybity. fakt to skus vysparat
Aké číslo iphonu to je, lebo pri staršom modeli (12 a nižšie) sa ti môže stať, že ho proste vyplo. Akože umrel 🙈.
@deedol Teraz som skúšala opatrne, vytiahla stade gulicku prachu ale stále to takto isto ukazuje a aj som počkala 10 min. ja už vážne neviem čo s tým
@denkabemommy mám xr ale tak snád telefon nezdochne len tak, aj ked ho už mám pár rokov
no skus este precistit, mozno je tam toho viac, a nechaj nabijat, ak je na nule, chvilu potrva, kym sa spamata. ak sa nespamata, tak je to nieco ine.
@deedol Obavám sa že niečo iné.... nedostanem sa ani na svoj email lebo mam nastavené overovanie cez telefón, nemám dať nikomu ako vedieť, no fasa, zajtra ráno stretnutie a dôležitý telefonát na môj mobil
Ak mas iPhone X a novsi, urob tvrdy restart https://support.apple.com/sk-sk/guide/iphone/ip... , mne raz takto akoby umrel ale ked som urobila tvrdy restart, naskocil.
Pre toto nabudúce kúp inú značku, par známych malo tu istú chybu a žiaľ skončilo to kupov nového mobilu
@bambieblue mam iPhony od r. 2010 a stalo sa mi to raz s iPhonom 4 a raz s iPhonom 11 pro max - obakrat som urobila vynuteny restart a hotovo, mobil fungoval dalej. Takze za 13r. pouzivania zamrzli mobili 2x, co nie je vobec zle 🤷🏼♀️
Umrela baterka, treba vymeniť..
Zachranila si svoj iphone, sv. date? asi mam ten isty problem. Prosim ako si to poriesila? vdaka
@svsaty shoj, zistili v servise že mi odišla základná doska. Dáta sa nepodarilo zachrániť, čo ma mrzí lebo som tam mala fotky za posledných 5 rokov.. prišla som o ne. Tebe čo zistili za ten týždeň čo si tu napísala ? 😄
nie je vybity?
nabija sa?
ja som mala spinu v tej dierke, kam strkas nabijacku, vybrala som ju tusim ihlou (opatrne) a odvtedy pouzivam take silikonove plugy z aliexpres.