Pomoc 😢 zaručila sa, že mi vybaví pôžičku a teraz pýta peniaze

babyprinc
21. nov 2019

Ahojte, tak vcera som pridala prispevok ci mi niekto neporadi pomoc s pozickou. Ozvala sa mi jedna pani ze mi vie pomoct vraj brala pozicku na rodicak tiez ze pani jej ponukla 5000€ a splaca to po 69€ mesacne. Tak vravim si preco nie poslala mi cislo na tu pani. Pisala som jej a ona mi napisala ze mi to vybavi vraj jej mam poslat cele meno do mailu telefone cislo, adresu, rodne cislo, narodnost. Ja som jej to poslala teda a ona mi rano volal zevraj to mam schvalene ja cela natesena ze super vraj mam ist dat na ucet 100€ prvu splatku a peniaze budem mat do dvoch hodin tak sme to isli poslat. Peniaze neprisli vraj to posielala z Prima banky na Slovensku mne akoze a ze to pride zajtra. Dnes mi napisala vecer ze mam poslat dalsich 50€ aby mi to pripisala banka na ucet. Uplne som z toho zmatena mam doma poslednych 50€ a neviem co mam robit.... Vraj tie peniaze budem mat do hodiny ked zaplatim tych 50€... Pisala som jej preco mi to takto oznamuje preco mi to proste nepovedala hned alebo mi nezavolala vraj nema cas... Pani je z popradu ja z Bratislavy. Vraj zmluvu mi poslala postou uz. Prosim vas viem jej cislo telefonne a cislo uctu ak by sa stalo ze ma Pani okradla co si nechcem ani predstavit 😢 Vedia to zistit policajti?... Len mi tu nenadavajte ako som mohla na to skocit fakt potrebujem pocut nazory😢😢

maca1984
21. nov 2019

Jasny podvod,neviem ci som to nevidela aj v Tv

babyprinc
autor
21. nov 2019

@maca1984 😢😢😢😢ja asi umrem fakt poslednych 100€

mima1
21. nov 2019

🙏🏻 Teraz sa len modlit aby to nebol podvod lebo tak 99,99% to bude. Neposielaj nikde nic.

sofia1
21. nov 2019

Uz určite neposielaj nič!Jasný podvod

maca1984
21. nov 2019

Logicky...ked si beries uver,hypo,pozicku -peniaze potrebujes.Nie ze ty mas davat peniaze za to,ze niekto ti pozicia peniaze.

amienne
21. nov 2019

Ja som vcera vyjadrila nazor. Mrzi ma, ze ludia sa nepoucia a stale daju zarobit podvodnikom. Prave ti, ktori su v nudzi su dobrym tercom pre ludi bez charakteru. Mrzi ma to, na druhej strane dufam ze sa poucite navzdy! Hlavne uz ziadne peniaze nikam neposielajte. Ak vam zmluva nepride, akoze nepride, okamzite by som kontaktovala policiu. A tej pani by som tiez oznamila, ze to idem riesit sudnou cestou ak neposle peniaze spat. (viem,ze nemate na pravnika ale je sanca ze by ju to mohlo vystrasit)

sofia1
21. nov 2019

Hneď chod na políciu!!

amienne
21. nov 2019

Bude to zniet strasne ale je to bohuzial pravda. Nikdy nekupuj na co nemas, nikdy si nepoziciavaj na co nemas. Pozicky su pre "bohatych". Ti co maju hlboko do vrecka zvacsa len padnu na este vacsie dno lebo normalna banka ima za nizky urok nepozicia a uzernici ich stiahnu z koze.

babyprinc
autor
21. nov 2019

@amienne ano teraz mi pise ta pani z modreho konika ze aj ona tak musela zaplatit dalsich 50€ aby jej pripisali peniaze ja neviem co mam robit 😢😢

amienne
21. nov 2019

@babyprinc to je blbost!!!!

mima1
21. nov 2019

@amienne prave ze vedia dobre ze ak nema peniaze nebude ani pravnik ani nic.
Aspon policiu by som kontaktovala urcite ak by neprisla zmluva co asi nepride

amienne
21. nov 2019

Kym nemate daky doklad akoze ho nemate, tu osobu ste nikdy nevideli, profil si tu vytvori hocikto a bude vam tvrdit, ze je to OK.

mima1
21. nov 2019

@babyprinc nerob nic ak mas trosku rozumu a nechces prist aj o dalsich 50€

babyprinc
autor
21. nov 2019

@mima1 ak vieme cislo uctu na ktory som poslala peniaze policajti to zistia nie?

miriam11
21. nov 2019

@babyprinc oklamali ta, je mi z toho do plaču.

maca1984
21. nov 2019

prosim ta, never takymto kravinam a daj si od nas povedat

jankabenji
21. nov 2019

@babyprinc a nieje ta pani z koníka tá ktorá tu pôžičku vybavuje? A bude písať,že pošlite ešte 50 eur a oni vám pošlú peniaze a doma sa teší z toho,že ako jej pekne pipne na účet ďalšia suma....

mima1
21. nov 2019

@babyprinc treba podat oznamenie na policii. Spisu vsetko co vies teda cislo mob ak vies cislo uctu atd a mali by zistit co a ako

maca1984
21. nov 2019

a co to ma byt za spolocnost od ktorej mas mat pozicku?

amienne
21. nov 2019

@babyprinc tak neopravnene obohacovanie nie je s kostolnym poriadkom ale meditovat ci to zistia alebo nie je jedno. Chodte na policiu nech nepodvedie dalsich ako vy.

haanovajana
21. nov 2019

@babyprinc to bude podvod ked si uz dala 100€ a zas chcu 50€?nic by som neposlala.

babyprinc
autor
21. nov 2019

@maca1984 tatra banka

babyprinc
autor
21. nov 2019

@babyprinc @petka2018 mi to navrhla

amienne
21. nov 2019

A kto je ta akoze p ni? Viete o nej nieco?

babyprinc
autor
21. nov 2019

@babyprinc vraj brala aj ona uver

whatever1
21. nov 2019

@babyprinc V ziadnom pripade uz nic neposielaj. Jasny podvod. V pondelok chod do svojej banky, povedz ze si poslala omylom peniaze, nech kontaktuju majitela uctu. Meno ti dat hned nemozu ale ak ti do mesiaca peniaze nevrati tak sa to bude riesit cez policiu. Aspon tak som to pocula....100 e neni tak vela ale ta osoba pravdepodobne okradla viac ludi a ked sa ta suma scita tak moze ist aj sediet...

amienne
21. nov 2019

Poznate @petka2018?

floren
21. nov 2019

@babyprinc tatra banka a posiela z Prima banky? Dobre ťa oklamali

sofia1
21. nov 2019

@babyprinc boze ty si naivná!!!!ta,baba co ti to píše,moze byť jej komplicka....,radšej choď brigádovať

dopolbokaodrata
21. nov 2019

@babyprinc OMG. Ale sama si si na vine, bohužiaľ, keď na toto naletíš.